Online tanfolyam

Kulcs a Testhez online tanfolyam
AZONNALI SEGÍTSÉG!
Adatok a Kulcs a Testhez tanfolyamról
Ez a tanfolyam a Testszerviz szolgáltatási program tapasztalatai alapján jött létre azzal a céllal, hogy a tanfolyamot elvégzők igaz adatokat kapjanak a testükről és olyan gyakorlati eszközöket, amelyek segítségével elindulhatnak a jobb fizikai közérzet eléréséhez vezető úton.
Hogyan működik a test? 
Miért romlik el?
Mit együnk és mit ne együnk?
Milyen táplálékra van szükségünk?
Megtudhatjuk azt is, hogy a bélflóra hogyan állítható helyre, mik azok a rossz szokásaink, melyek rontják fizikai közérzetünket, és dióhéjban adatok a hormonokról.
Gyakorlati teendők, javaslatok, melyek segítenek egy jobb fizikai közérzet elérésében. A leckék végén feltett ellenőrző kérdések segítenek abban, hogy a résztvevő rájöjjön, milyen módon kell a testét kezelni, hogyan kellene bánnia vele.
Az online tanfolyamon egy professzionális Konzultánsunkk segít, ha bármilyen kérdés felmerül menet közben.
A tanfolyam nem helyettesíti a Testszerviz programot, ugyanakkor növeli a résztvevő tudatosságát a testével kapcsolatban. Legalább ennyit mindenkinek tudnia kell a testről és annak működéséről ahhoz, hogy elinduljon az optimális testi állapot felé vezető úton.
A tanfolyam elvégzésének idejét a tanuló szabja meg, aki a beküldött válaszok elfogadása után léphet a következő leckére.
Az online tanfolyam felügyelését Szabados Pál végzi, aki a Testszerviz képzési igazgatója. Ő segít abban, hogy teljes megértésed legyen a tanultakról és zökkenőmentesen haladj.
Célunk, hogy igaz és azonnal használható adatokkal segítsünk eligazodni ebben a témakörben!
 

„Sőt bizonyos termékek helyett más termékeket veszek és azok még jobban is ízlenek a gyerekeimnek. Siker, hogy egészségesebben táplálkoznak ők is.”

A Kulcs a Testhez tanfolyam leckéi
A tanfolyam 10 részben olyan alapvető témákat ismeretet, mint a tápanyagok, a test dinamikus egyensúlya, az alvás fontossága  a stressz tűrő képesség növelésében, illetve, hogy milyen hormonális folyamatok zajlanak le a testben, valamint azt, hogy miként lehet növelni a személyes felelősségvállalást saját magunkért.
Mi a tudás és a tapasztalat közötti összefüggés?
A test alapvető igényei
Mire törekszik a test?
A "rossz szokásainkról"
Mit és mennyit együnk?
A jobb fizikai közérzet titka
A bélflóra egészségéről
A hormonokról dióhéjban
Mi az életminőség görbéje, hogyan befolyásoljuk azt?
 
A Kulcs a Testhez tanfolyamra jelentkezés
A tanfolyam elvégzéséhez regisztrálni kell az ONLINE TANFOLYAMRA JELENTKEZÉS oldalon, ami a fenti menüből választható ki. A regisztráció után a képernyő bal szélén levő BEJELENTKEZÉS részen keresztül lehet elérni a tanfolyam leckéit.
 
A tanfolyam díja 120 Ron.
A hozzá ajánlott, mégtöbb információként a
Szabados Pál: Kulcs a teshez című könyvet ajánljuk, melynek ára 50 Ron.
Amennyiben tanfolyama mellé az általunk ajánlott könyvet is meg szeretné rendeleni, akkor kedvezményes  a csomag ára (könyv és tanfolyam) 150 Ron!
 

Jó tanulást és sikeres életmódválást kívánok! 
A tanfolyamra itt jelentkezhetsz!

Nyereségek a tanfolyamot elvégzőktől
„Megerősítést és biztatást kaptam, hogy használjam az ismereteimet a test helyes működtetését illetően. További hasznos adatokat, részleteket is megtudtam, amiket azonnal alkalmazni kezdtem.” I.T.
„Nem volt rám erőszakolva semmi. Amikor engedte időm, akkor válaszoltam a kérdésekre. Többször el tudtam olvasni az anyagot. Voltak nyereségeim, leginkább az önismeret témában.” A.D.
„A tömörsége és az érthetősége tetszett.” Z.Cs.
„Elkezdtem figyelni, hogy akkor feküdjek és kelljek, amikor a testem jelzi és nagyon hatékonynak bizonyult. Több nyereségem is volt a tanfolyam alatt: rájöttem, hogy a zsenge zöldségeknek milyen jó íze van nyersen. Egyszerűen eddig meg sem próbáltam karalábét enni. 5-6 órás alvásokkal kipihentebb vagyok, mint előtte 9-10 órányival. Komolyan. Megdöbbentő, hogy nem kelek úgy, mint akit agyonvertek. A délutáni nasizás pedig sokkal ritkábban tör rám és azonnal tudom, hogy miért, amikor mégis megtörténik! Sőt, azt is, hogy mivel enyhíthetem. De mivel táplálóbbak a választott ebédjeim, így kevésbé fordul elő. Az információ mennyisége. Úgy éreztem, hogy nagyon-nagyon hasznos és rengeteg tudást kapok. Elvárás feletti és az mindig jó érzés.” R.T.
„Érthetővé vált számomra mi a szénhidrát, fehérje stb. És, hogy ezek miként hatnak a testre.” P.I.
 „Magabiztossá tett mindenképpen a saját utammal kapcsolatban. Fenntartotta az érdeklődésemet és izgalommal vártam mi lesz a következő leckében.” G.SZ.
 „Rengeteg adatot kaptam. Olyanokat is, amiket már tudtam, de a megkapott adatok megerősítettek benne. Mozgás, nagyon fontos a mozgás. Ezt eddig is tudtam, de a kapott adatokból rájöttem, hogy ez nem csak simán fontos, hanem életbevágóan fontos. Első körben már azt is sikernek könyvelem el, hogy megnézem, mit veszek és abban milyen összetevők vannak. Sőt bizonyos termékek helyett más termékeket veszek és azok még jobban is ízlenek a gyerekeimnek. Siker, hogy egészségesebben táplálkoznak ők is. Továbbá jobban odafigyelek a táplálkozásomra és feleségem is igényt tartott erre, így közösen próbálunk életmódot változtatni. Már most is érezzük, hogy bizonyos étkezések után nem telítődünk el annyira, jobban alszunk és több az energiánk.” G.K.
"Kedves Szabados Pál!
Én is gratulálok a remekül összeállított tudásanyaghoz. Sok mindennel kiegészült az eddigi ismeretrendszerem. Ráadásul ennyi is ösztönző, elgondolkodtató. El tudom képzelni milyen hatékony lehet a tanácsadási rendszerük! Mindenképpen változtatok jó pár dolgon és ennek csak egy kis része az ideális testsúly elérése! Szóval köszönöm! Szeretettel üdvözlöm: K. K."
 

Te is szeretnél ilyen nyereségeket? Végezd el a Kulcs a Testhez tanfolyamot!
A tanfolyamra itt jelentkezhetsz! 

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem