Kulcs a testhez

"Ez a könyv abban segít, hogy alapvető adatokat érts meg a testről, gondolatokat ébresszen és cselekvésre ösztönözzön"

A Kulcs a testhez könyv Kulcs az egészséges életmódhoz.

A könyv olvasója megismeri a test alapvető működését. Képes megérteni és megfigyelni, hogy az ő esetében a test milyen reakciókat mutat, mik ezek okai és hogyan tudja ezeket kezelni. Képessé válik arra, hogy jelentősen javítson saját fizikai állapotán, a könyvből tanultakat alkalmazva megtalálja a helyes életmódhoz vezető utat.

A Test tudja, hogyan működik a Test! Ahhoz, hogy elérje az Ideális állapotot, Önnek is tudnia kell! Ezt adja Önnek ez a könyv!

 

MEGRENDELNI ITT TUDOD! Már utánvéttel is!

Kedves Érdeklődő!

A Kulcs a testhez könyv értékesítése elindult.

A könyv ára 60 lej

 

TOVÁBBI ADATOK A KÖNYVRŐL:

Négy év és 2000 sikeres ügyféllel végzett konzultáció, - 6000 kg ledolgozása során szerezett tapasztalataink alapján számos megfigyelést tettünk,

megértést szereztünk a test gyakorlati működéséről.

Módszerünk nem az volt, hogy a fellelhető információkat igyekeztünk elméleti síkon értékelni, hanem megfigyeltük a testünk működését, és ezek alapján válogattuk szét azt, ami igaznak bizonyult attól, ami elméletben jól hangzott, de nem hozott tartós eredményeket.

Úgy tapasztaltuk, hogy az embereknek az élet ezen területén is szükségük van stabil, megbízható adatokra. Nem az „azt hallottam”, „azt írta az újság, internet”, „azt mondja mindenki”, „a reklámban láttam” típusú ismeretekre kell építeni testünk megfelelő formába hozását, hanem ténylegesen kipróbált, működőképes dolgokra.

A Kulcs a testhez könyvünk az elmúlt sikeres évek alatt összegyűjtött, kipróbált és igaznak bizonyuló adatok és eszközök tárháza. Olyan egyszerűen megérthető és alkalmazható adatok gyűjteménye, melyek lényegesek ahhoz, hogy testünket rendeltetés szerűen tudjuk használni, karban tartani és megfelelően bánni vele.

Ahhoz, hogy valamit jól tudjunk kezelni, alapvetően fontos, hogy rendelkezzünk róla némi tudással, megértéssel. Ezek nélkül vakon tapogatózunk, próbálkozunk, és vagy sikerül, vagy nem. Az test nem lehet kísérleti terep, az élet rövidebb attól, hogy évtizedekig próbálkozzunk, majd rájöjjünk, hogy nem sikerült. Ilyenkor rendszerint késő, vagy az utolsó pillanatokban kapcsolunk.

Ez a könyv abban segít, hogy alapvető adatokat érts meg a testről, gondolatokat ébresszen és cselekvésre ösztönözzön.

Rá fogsz jönni, hogy lehet és kell a testi állapoton dolgozni, javítani és mindenki megérdemli, hogy remek formában legyen.

Kiknek is szól ez a könyv?

Azoknak, akik érzik, hogy valamit kellene változtatni az élezvitelükön, ugyanakkor nem tudják, merre is induljanak. Számukra egy utat mutatunk, amin már 2000-an jártak sikerrel.

Azoknak, akik eleve jó formában vannak, ugyanakkor fontos nekik, hogy ezt meg is őrizzék.

Nekik stabilitást, magabiztosságot, megértést ad a könyv, aminek használatával még jobb állapotba kerülhetnek.

És azoknak is, akik pusztán érdeklődnek a test működése iránt, mert látják és érzik, hogy a nap 24 órájában velünk van, ez az egy van belőle és szeretnék megérteni, hogyan is működik.

Azoknak, akik eltévedtek a testtel, életmód-rendszerekkel kapcsolatos tengersok adat halmazában, és szeretnének rendezett, működő és használható ismereteket szerezni.

Szóval mindenkinek, aki valaha gondolt az egészséges életmódra, a helyes táplálkozásra, arra, hogy jó lenne hosszan és jól élni.

És azoknak, akik a tapasztalatokban hisznek!

Továbbá azoknak, akik nyomon követik munkánkat, és gondolkodnak azon, hogy elkezdik a személyre - szabott Testszerviz életmód váltó programot. Számukra megerősítés lesz, hogy lehet a testtel mit kezdeni, érdemes vele foglalkozni és a törődés eredményeket fog hozni.

És végül, de nem utolsó sorban azoknak, akik elvégezték a Testszerviz programot. Ők a programon tanultakat tehetik a polcukra és vehetik elő bármikor, amikor szükségét érzik a tudás felfrissítésének.

MEGRENDELNI ITT TUDOD! Már utánvéttel is!

Kedves Érdeklődő!

A Kulcs a testhez könyv értékesítése elindult.

A könyv ára: 60 lej

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem