A jéghegy csúcsa

 
Az, hogy valaki egészséges sokkal nyilvánvalóbban látszik, mint azt az ember hinné. Nemcsak a betegség hiányát jelenti. Az arcbőr, a testsúly, de még a körmök és a haj álapotán is meglátszik, hogy milyen minőségű életünk van. 
 
Dr Suba Réka egyik saját tapasztalatát osztotta meg  ezzel kapcsolatban:  
 
"... a férjemmel, Lórival, megbeszéltük, hogy ideje lenne kicsit „megújítsuk” a külsőnk, azaz, ideje lenne elmennünk egyet a fodrászhoz!
 
Szerencsénkre fogadni is tudott minket a régi, kedves fodrászunk. Ibolyával legalább 6 éve ismerjük egymást! Mondhatom, imádom a keze munkáját! Jól szót értünk, pontosan úgy vágja le a hajam, ahogyan azt szeretném.  Az ünnepi hajviseletekről pedig ne is beszéljünk! Gyönyörű hajkreációkat készít nekem mindig!  Sajnos erre az utóbbi időben nem sok lehetőségünk volt, de majd bepótoljuk.
 
Ezúttal, mondtam neki, hogy igazából egy kicsit a hajam hosszából szeretnék kivágatni, hogy felfrissüljön és a töredezést távolítsuk el. Egyetértően bólogatott és nekilátott a munkának és kezébe is vette a hajam. A tükörből arra lettem figyelmes, hogy csóválja a fejét és el van csodálkozva nagyon valamin. Gondoltam, biztos valami baj van! Kérdezem, mi a gond Ibici? Ő meg csak annyit felelt, hogy hát gond az nincs… de ő még ilyet nem látott az utóbbi több mint 10 évben, amióta fodrászként dolgozik! Egyáltalán nincs megtörve a hajam! Aztán elmagyarázta nekem, hogy általánosságban, fodrászi körökben már az is jónak számít, ha valakinek 3-4 hónap után, egy hajvágástól számítva, nincs megtörve a haja. Az én hajam meg ráadásul másfél évvel ezelőtt volt levágva rövidre- a kislányunk születése előtt, mert hát a hosszú haj sok szárítási időt igényel és Zsófi etetését is zavarta volna. Azóta pedig növeltem, hogy újból hosszú legyen.
Nagyon megdicsért és a hajvágás végén még azt is hozzátette, hogy a kivágott hajrész sem fakó, mint az ügyfelei nagy részénél, hanem szép sötét barna színű! Az elmondása szerint az első találkozásunk óta teljesen kicserélődött a hajam minősége! Vastagabb szálú, sötétebb és fényesebb lett. „Ez igen, itt látszik az egészséges életmód! Le a kalapokkal!” – jött az elismerés részéről.
 
Mondhatom, alig tudtam válaszolni a hallottak hatására, de legbelül nagyon elégedett és büszke voltam a testem munkájára! Autóba ülve pedig azon gondolkodtam, hogy igazából a hajam csak külsőség. Ennek rendbe hozása nem elsődleges a test működése szempontjából! Nem annyira fontos, mint a szív, tüdő, máj, vese, stb. Következtetésképpen, ha ilyen sokat javult a hajam minősége, mennyivel jobb állapotban lehetnek most a szerveim, amit szabad szemmel nem is látok, csak a működésüket érzem. A működésükkel pedig egy pár éve sokkal kevesebb a gondom!
 
Ezzel az írásommal leginkább a türelemre és az odafigyelésre szeretném a te figyelmed is felhívni. Sok ügyfelünk megkeres, azzal a szándékkal, hogy AZONNALI eredményeket akar. Ez nagyon is jó dolog! Hiszen ott a szándék! És, nagyon szép eredményeket lehet akár rövidtávon is (fogyás, emésztés, energiaszint, stressz tűrési képesség stb.), de sok esetben a valódi eredmények hosszútávon mutatkoznak.
 
Amire még felhívnám a figyelmed, hogy nem használok például hajbalzsamot. Nem vásárolok méregdrága samponokat és kiegészítőket, amelyek fényes és dús hajat ígérnek. Tudom, nekünk Nőknek mennyire fontos a kinézetünk, a hajunk állapota. Az arcunk hidratáltsága. A bőrünk selymessége. Éppen ezért is írtam ma erről. Szerettem volna jó példával elöl járni ezen a területen is és segíteni neked a tapasztalataimmal és a tudásommal.   
 
Szeretném felhívni a figyelmed, hogy ha a tested megkap minden táplálékot és jó bánásmódot, képes arra, hogy visszaállítsa az egyensúlyi állapotát! Kívánom, hogy Te is adj meg minden jót a testednek és élvezd majd a dicséretek áradatát!"
 
A táplálkozást kiegészítheted egy haj, bőr, köröm komplex-el, amelyet a Marketben tudsz beszerezni.
 
Tisztább bőrre, erősebb hajra és súlycsökkenést szeretnél? 
A hormonrendszered egyensúlyba kerül és az olvasottakhoz hasonló meglepetések érnek

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem