Ám legyen! Nálunk is vásárolhatsz kedvezményesen termékeket BLACK FRIDAY alkalmából

Fontos megjegyeznem, hogy előtte nem
vittük fel az árakat, hogy majd most
nagyobb kedvezmény legyen! 
 
Miért vásárolj kedvezményesen?
Kedves Vásárló, Követő! Úgy gondolom, hogy a vásárlás, mint tevékenység két fél kölcsönös cseréjén kell alapuljon. Az egyik félnél van valamire igény. A másik félnél van erre megoldás. Az egyik fél adja a másiknak a pénznek nevezett csereeszközt. A másik fél adja cserébe a terméket, vagy a szolgáltatást. 
Amikor mindkét fél jól érzi magát a kapott-adott dologgal, akkor nevezhetjük egy "jó üzletnek" a tevékenységet. 
Kicsit hasonlít a párkapcsolatra. Az is akkor működik jól, ha mindkét fél elégedett azzal amit ad, s azzal amit kap. :) És nyugodtan hasonlíthatjuk az anya-gyerek kapcsolathoz is. Vagy éppen a mezőgazdasággal is lehet párhuzamot vonni. Hiszen az a gazda, aki csak várja a termést, de nem tesz érte nem igazán sikeres termelő.  
Kinek éri meg ez a kedvezményes ár?
Mielőtt ezt kifejteném, elmondom, hogy én, vagy éppen mi a Testszerviz nem akarunk és nem is tudunk a multik kedvezményeivel versenyezni.
Az a tapasztalatom, hogy aki követ és szeret minket, inkább tőlünk szerzi be a termékeket. Ha olvasod ezeket a sorokat, szerintem Te is azokhoz a személyekhez tartozol, akik már régóta követnek minket. Valószínűleg olvastad bejegyzéseinket, próbáltad ki receptjeinket, láttad valamelyik ingyenes előadásunkat. Ismered a gondolkodásmódunkat. Csak olyan terméket teszünk fel, illetve forgalmazunk, amit mi magunk is használunk, vagy kipróbáltunk már. Mindenből a legjobbat szeretnénk eljuttatni hozzád.
Éppen ezért a BLACK FRIDAY alkalmából is azokat a termékeket válogattuk ki, amelyekre a legnagyobb az érdeklődés. Nem titkolt szándékunk, hogy a kedvezményes árral felkeltsük az érdeklődést a termékek iránt. Vedd meg, próbáld ki és ezentúl tőlünk vásárold meg. Ha Te már vásároltál valamelyikből, akkor neked azért szeretnénk kedveskedni, hogy ezelőtt is minket választottál. Így fogjuk jól érezni magunkat. Mindkét fél örülni fog annak amit kap, s annak amit ad. :)
Legyen hát "egy jó üzlet"!
SWEDISH NUTRA folyékony vitamin termékcsalád nem csak extra magas gyógynövény és szuperélelmiszer kivonataival, magas vitaminkoncentrációjával emelkedik ki a többiek közül, hanem folyékony állapotával a felszívódás is hatékony.
A folyékony forma már a szájban elkezd felszívódni és utána a teljes emésztőrendszerben fokozatosan szívódik fel. Ez a megoldás azoknak is remek, akiknek emésztőrendszeri problémái vannak. Nem beszélve azokról, akik nem szeretnek tablettákat, óriás kapszulákat enni.
ÍME A KÉT KEPVISELŐ:
GYEREK MULTIVITAMIN
C+D+Cink folyékony vitamin
A PURHERBET két TOP termékét is megtalálod. 
Ha hidratált, fiatal és ragyogó bőrre vágysz, a Hyaluronic Harmony öregedésgátló krém tiszta örömöt nyújt számodra. A Hyaluronic Harmony Youth Elixir egy öregedésgátló krém, amely rendkívül gazdag összetétele javítja a bőr rugalmasságát, lelassítja a bőr öregedési folyamatát, és segít a finom vonalak és ráncok simításában is. A szerves összetevők erejével hidratálja, tonizálja és javítja a bőr rugalmasságát, szerkezetét.
És itt van a társa. Legyen valóban szépítő az alvásod! A PURHERBET éjszakai kréme: 
A VITAKING C- és D-vitaminja egyben! Minden tabletta 1000mg C-vitamint, 4000NE D-vitamint és 50 mg citrus bioflavonoidot tartalmaz! Kiváló minőség, magas hatóanyag tartalom,  kitűnő ár/érték arány! A C-vitamin és a D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. Ezekre a vitaminokra kortól, nemtől függetlenül minden évszakban szükség van! Amennyiben nem eszik valaki napi szinten magas C-vitamin tartalmú zöldségeket vagy gyümölcsöket, illetve nem tartózkodik napon, célszerű pótolni!

 

A legújabb termékek közül is került fel. A Zinzino svéd prémium termékei iránt egyre nagyobb az érdeklődés. Így, szeretettünk volna eljuttatni ezeket a termékeket is hozzátok. 

A ZinoBiotic+ 8 természetes élelmi rost gondosan kialakított keveréke. Ezek a rostok a vastagbélben szívódnak fel, ahol támogatják a jótékony baktériumok elszaporodását. A ZinoBiotic+ segít csökkenteni a vércukorszint étkezések utáni megemelkedését, és fenntartani a megfelelő koleszterinszintet. A rostok elősegítik az egészséges bélműködést.

Zinzino ESSENT: Itt az étrend-kiegészítők következő generációja. Ez a különleges tisztaságú, molekulárisan tesztelt polifenol és omega Balance étrend-kiegészítő biztonságosan beállítja, majd fenn is tartja az omega-6:3 egyensúlyt a szervezetben, miközben megvédi a sejteket a rozsdásodástól (oxidációtól) és támogatja a normál agy-, szív- és immunműködést.
 
 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem