Ezután soha nem fogsz ugyanúgy tekinteni magadra...

 

Miután elolvastad ezeket a sorokat, soha nem fogsz ugyanúgy tekinteni magadraa testedre és a fogyásra...
 
Van egy láthatatlan dolog, ami befolyásolja a testedet anélkül, hogy tudnád. Folyamatosan arra törekszik, hogy megfelelő állapotban tartsa azt. Fitten. Energikusan. Egészségesen. Magabiztosan. Ennek a hiánya előfutára az elhízásnak, rossz alvásnak, alacsony energiának és minden fizikai problémának.
 
Ez a láthatatlan dolog nem más, mint a „dinamikus egyensúly”, amit Claude Bernard, 19. századi francia tudós határozott meg.
 
„Ez meg mi?” - kérdezheted jogosan. A dinamikus egyensúly a tested alkalmazkodó képessége a folyamatosan változó külső és belső körülményekhez. A test tudja hogyan működik a test, és folyamatosan azon dolgozik, hogy a legjobb állapotban tartsa saját magát. Anélkül, hogy neked ezen gondolkodnod kellene!
 
"Oké, de mi köze van ennek Hozzám?"
Amíg ez a dinamikus egyensúly fel van borulva, diétázhatsz amennyit csak akarsz…A jojó hatás mindig be fog köszönni, a lelkiismeret-furdalással és csalódással együtt. A nyűgös fáradtság, idegőrlő stressz és nyugtalan, nem pihentető alvás problémája pedig nem fog végleg megoldódni. A dinamikus egyensúlyt kell rendbe hoznia annak, aki optimális fizikai állapotot szeretne elérni. Beleértve az ideális testsúlyt is. Ez az a hiányzó láncszem, ami miatt nyomasztó kudarcba fulladnak a fogyási kísérletek, a diéták.
 
Az optimális dinamikus egyensúly elérése jelenti a különbséget egy vonzó, kicsattanóan magabiztos, saját bőrében magát jól érző, egészséges ember és a visszakúszó kilókkal folyton viaskodó, bizonytalan, fizikai problémákkal küszködő személy között
 
Sokáig egy ismeretlen, érthetetlen „valami” volt ez…
 
A jó hírem viszont az, hogy mára már nem rejtélyÉs nem kell atomtudósnak lenned ahhoz, hogy ezt az állapotot elérd…
 
Képzeld el magad ahogy teljesen kipihenten ébredsz fel egy kiadós alvás után. Kirobbanó formában vagy, elhaladsz a tükör mellett, és büszkeség tölt el a vonzó látvány miattMagabiztosnak érzed magad a saját bőrödben, és nem győzöd megköszönni mások bókjait és csodálatát.
 
A munkahelyi stresszt könnyen elviseledés nem viszed haza. Munka után pedig bőven van energiád egyéb családi, baráti programokra vagy egyéni tevékenységekre. Például azokra a hobbikra vagy egyéb teendőkre, amikre soha nem volt időd, kedved vagy energiád.
 
Ennek az álomnak az elérésében segíthet neked egy Testszerviz Konzultáns
 
"Elsősorban azért kezdtem el a programot, mert fogyni szerettem volna, ugyanis annyira rászoktam a nassolásra, a túlzásba vitt evésre, hogy nagyon felszaladtak rám a kilók. Amikor a mérleg már nagyon sokat kezdett mutatni, mind többet azt mondtam eddig és nem tovább. Felvettem a kapcsolatot Rékával és nem bántam meg,  életem egyik legjobb döntése volt. Ennek már 5 hónapja és a Testszerviz program csupa jót hozott számomra:
 
1. Lefogytam 10 kg-ot és 10 cm-t derékbőségben.
2. 5 hónap alatt egyszer sem jött elő az ajakherpeszem, azelőtt minden 2 hónapban egyszer megjelent.
3. Elfelejtettem teljesen a puffadás és gyomorégés érzését.
4. Nem fájnak a térdeim, jobban bírom a strapát.
5. Megismertem egyszerű, nagyszerű és jótékony dolgokkal, mint az almaecet és a turmixok.
Persze leszoktam a nassolást, a zabálást. Kétszer is meggondolom, hogy mit eszem meg és mit nem.
Köszönöm Réka a sok útmutatást,  tanácsot,  türelmet, kitartást és azt, hogy mindig pozitívan álltál a dolgokhoz akkor is, ha hibáztam, akkor is, ha meglankadtam.
KÖSZÖNÖM! További sok sikert kívánok ehhez a szép munkához.”
- Fazakas Klára 

Klára

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, jól működő, számodra is ideális testet?
Végre jó közérzetet?
 
 
Neked is tudunk segíteni! 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem