Gumicukor

Nagyon sokan érdeklődtek, hogy mit szoktunk a gyerekeknek ajánlani ebben az időszakban, amikor beköszöntenek a reggeli hidegek és megkezdődik az óvoda és iskola. Egy hölgy elmesélte nekünk, hogy sajnos a gyerekei rászoktak a Haribo gumicukorra, mióta elkezdte adni nekik a zselés maci vitamint. Meglepő, hogy a gyerekek milyen hamar húznak párhuzamot az egészséges és egészségtelen dolgok között! A hölgy azóta is keresi azt a formát, ahogyan egy kis plusz vitamint adhatna a gyerekeinek, ugyanis az elmondása szerint, amint a gyerekek megérzik az elrágható vitaminokon a gyógyszer ízt, azonnal elutasítják.
 
Nekünk is volt ezzel problémánk. Nagyon sokat kellett mi is meséljünk a lányuknak, hogy bevegye a vitamint. Mostanában egy új folyékony multivitamint kezdtünk el kipróbálni és nagyon meglepődtünk, mikor Zsófi lányunk reggel kért még egy plusz kanállal.
 
A folyékony vitaminok előnye, hogy hamarabb szívódnak fel és jobban hasznosulnak, nem kell rágcsálni és nagyon hamar lecsúszik.
 
Amiért külön tetszik nekem ez a vitamin, az az, hogy lucerna és brokkoliporral dúsított, zöldség- és gyümölcskivonatot tartalmaz, vegán, színezék-, cukor-, élesztő-, GMO- és gluténmentes! Örülünk, hogy találtunk egy olyan folyékony vitamint, melynek jó az íze. Fel is tettük a webáruházunkba, hogy legyen lehetőség kipróbálni. Az ügyfelek visszajelzése alapján úgy tűnik, hogy jó döntés volt!
Ha úgy gondolod te is kipróbálnád, szeretettel ajánlom!
 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem