Halálos életmód

A világon milliók fizettek életükkel az életmódjuk miatt.
 
A koronavírus járvány egyik legfőbb tanulsága a fenti mondat. Orvosok, kutatók, professzorok tömegei írnak, beszélnek arról, hogy az elhízás, a túlsúly mekkora kockázat a vírusfertőzés esetén. Az elhízás a vírus okozta halálozás között összefüggéseket mutattak ki.
 
A tanulmányok és statisztikák bizonyítják, hogy az elhízás, és az abból fakadó krónikus betegségek jelentősen növelik a halálozási kockázatot.
„Forster Tamás kardiológus egyértelműen fogalmazott az Indexnek: a magyarok kiemelkedő elhízottsági szintje hozzájárul a magas Covid-halálozási arányhoz. Falus András genetikus pedig levezette nekünk, hogyan teszi tönkre egy kövér ember szervezetét a SARS-Cov-2-es koronavírus.”
 
BMI (testtömeg index) 25-30 közötti értéke a túlsúly. 
 
Egy másik nagyon fontos megállapítás: 
„A kóros elhízás komponense a metabolikus betegségeknek, ilyen a magas vérnyomás, a cukorbetegség, főképp az inzulinrezisztens cukorbetegség. Ezek önmagukban szintén olyan gyulladásos állapotot okoznak, melynek kockázatát az elhízottság csak növeli. Ha nő a súlyunk, nő a teljesítménykényszer, mely a szívre és az érrendszerre nehezedik. Ha valakinek amúgy is vérnyomásproblémája van, a vér oxigénellátása csökken, s erre még rátelepszik a légzőszervi gyulladásokat kiváltó koronavírus, ez pedig olyan szinten terhelheti meg a szervezetet, ami végzetes is lehet.”
 
A jelen helyzet rávilágít arra, hogy itt az idő az életmódváltásra. Az életünk múlhat azon, hogy megtesszük-e vagy sem.
Sokaknak már késő. És még többünknek pont itt az ideje. Nem tudhatjuk, hogy mikor lesz valami újabb nyavalya, vírus, ami hasonló „eredményeket” produkál.
 
A jövő megoldása az ÉLETMÓDVÁLTÁS!!!
 
Nem tudom mire van még szükség ahhoz, hogy elkezdj valamit, ami az életedet jelentheti!?
 
Válts most!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem