Hogyan ajándékozzunk egészséget?

Ingyenes fotók Mikulás kategóriában

Kedves Olvasó!

Hideg idők vannak...egyre hidegebbek. November is lassan lejár. 

Éppen zajlik a "Blek Frájdéj", amikor az emberek igyekeznek lecsapni a legjobb ajándékokra a szeretteik számára.
 
Még nem tudod kinek mit vegyél? 
Még nem késő, én mint Mikulás vagy Angyal, tudok neked segíteni!
 
Milyen szempontot veszek én szemügyre?
 
5 szabályom van, amit ha szeretnél, te is követhetsz...
 
1. Szabály: Azokat jutalmazd, akik segítenek neked! Ki azok a személyek, akik neked az elmúlt évben a legtöbbet segítettek? Tudod, gyakran azok, akik a legtöbbet adják, a legkevesebbet kapják vissza az emberektől. Ne hidd azt, hogy te nekik nem adhatsz semmit. Te legyél az, akik megjutalmazod azokat, akik a te életedben a legnagyobb segítők. Az is szempont, hogy mindenki a saját erejéhez, képességéhez és lehetőségeihez mérten segít. 
 
2. Szabály: A kevesebb néha több! Mit is jelent ez pontosabban? Azt, hogy ne költekezd túl magad, pláne olyan ajándékokra ne költs pénzt, amelyek csak megtöltik az ember lakását de a lelkét nem. Ha kell, nyomozd ki, ki mit szeretne, s igazodhatsz ehhez az ezelőtti szempontot is betatva. 
 
3. Szabály: Gyerekeknek ne adj akármit! A gyerekek hamar megunják a játékokat és hamar felfalják az édességeket. Tanácsom, hogy kérdezd meg a szülőket, hogy mire volna szüksége szerintük a gyereküknek, aztán mérlegelj, hogy mi az, amit te ebből be tudsz szerezni és azt ajándékozd.
 
4. Szabály: Legyen egy valami, ami megmarad, egy valami, ami pedig elfogy. Vagyis az ember szeret ünnepekkor enni, de szeret az ember emlékezni is a kellemes dolgokra. Így vehetsz, készíthetsz valami finomságot és vehetsz, készíthetsz valami ajádék tárgyat. Ez egyszerű és mégis nagyszerű ajándék lehet. 
 
5. Szabály: A boldog ember egészséges és az egészséges ember boldog! Itt értem a testi és a mentális egészséges is. Gondoskodj ilyenkor a szeretteid testi és lelki egészségéről is.
 
+ Ne feledkezz meg a Mikulásról és az Angyalról sem, aki ajándékoz.
Lásd el őt is minden jóval, mert a sok ajándékozás mellett ő is el tud ám fáradni!
 
Mert szeretni is csak az tud igazán, aki önmagát is igazán szereti!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem