Így készítsd fel gyereked az őszre!

Az őszi hónapok beköszöntésével sokunk élete elkezd megváltozni. Főleg, ha szülők vagyunk és gyerekeinket fel kell készítenünk az iskola vagy óvoda elkezdésére. 
 
Van aki a tanitási év elkezdése előtt már tudja, hogy mi az, amiből szükséges bevásárolni, s van aki megvárja a listát a pedagógusoktól. Tény az, hogy rendszerint új ruhát szoktunk vásárolni, új cipőt szoktunk vásárolni, akár táskát és íroszereket is...mindent, csak a gyerekünk semmiben ne szenvedjen hiányt. És ez így is van rendjén.
 
Ettől függetlenül egy dologra viszont még fel szeretném hívni a figyelmed. A gyerekeink immunrendszerének védelméről sem szabad megfeledkezzünk. Az ősz beköszöntével előfordulhat, hogy az immunrendszer fokozattabb védelemre szorul. Arról nem is beszélve, hogy a megbetegedések a gyerekeknél az őszi időszakban elég gyakoriak. Épp ezért mindenképp figyelmedbe ajánlanám a következő vitaminok pótlását ebben az időben.
 
Az orvosok szerint nem csak akkor hasznos a C-vitamin, mikor meg vagy hűlve, vagy az influenza ledöntött a lábadról, hanem számos élettani folyamatban játszik kiemelkedő szerepet. Szóval ezt érdemes ebben az időszakban fokozottan bevinni. (Innen szerezheted be)
 
 
Egy másik vitamin, amelyről az elmúlt időszakban sokat hallhattál az a D-vitamin. A D-vitamin "zsírban oldódó vitamin. A szervezet napfény hatására képes előállítani az előanyagát. A D-vitamin fontos szerepet játszik a kalcium és a foszfor felszívódásában, részt vesz a csontképződés folyamatában, a kalcium és a foszfor beépülésébe a csontokba, fogakba. Ezért nélkülözhetetlen a fogak és a csontok egészséges fejlődéséhez. Szóval mondanom sem kell, mennyire fontos gyerekeink fejlődésére nézve. (Innen szerezheted be)
 
Ha még gondolokodnál inkább rajta ajánlom figyelmedbe a következő cikket Itt olvashatod el! 
 
Azok a szülők, akik igazán tudatosak, nemcsak a C és D-vitamint igyekeznek pótolni, hanem szívesen válogatnak a multivitaminok között. Tévedés lenne azt, hinni, hogy önmagában a táplálkozás elég a megfelelő vitaminbevitelhez. Sajnos az évek során a táplálékaink vitamintartalma csökkent. Ez nem azt jelenti, hogy nem kell egyészségesen táplálkozni, de azt igen, hogy még az egészséges táplálkpzás mellett is érdemes multivitamin készítményeket fogyasztani. 
 
Szülőként magad számára és gyereked számára Innen tudsz válogatni webárruházunk multivitamin készítményéből!
 
Amennyiben nem vagy meggyőződve arról, hogy szükséged lenne multivitamin készíményekre, Olvass tovább ide kattintva!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem