Kulcs a nőiséghez

Sokat gondolkodtam miről írjak neked, aztán a férjem Lóri, megkérdezte, hogy miért nem írok az új könyvről, melyen éppen dolgozunk Szabados Pállal, a Kulcs könyvek írójával?
 
Na mondtam ez az! Erről fogok írni, hogy te is tudj róla milyen nagyszerű új olvasnivaló van a láthatáron!
 
Ha már olvasgattad a Tesztszerviz Kulcs könyveket, akkor biztosan ismered ezek hangvételét, stílusát. Nos, az új könyvünk szakít a korábbi hagyományokkal és nagyon bensőséges hangulatban íródik, egy bensőséges témát dolgozva fel, mégpedig a nőiséget. Megmutatjuk milyen nagyszerű lények is a nők bármely korosztályt tekintjük. Felfedjük, hogy mi áll a nőiség központjában gyermekkortól egészen időskorig. Ez a könyv segít megérteni akár a férfiaknak is, hogy miért viselkedünk nőként úgy ahogy, bizonyos helyzetekben. És hát melyik férfi nem szeretné jobban megérteni a párját, édesanyját, lányát vagy a női ismerőseit?
 
De nemcsak a férfiaknak lenne ez hasznos, hanem nekünk, nőknek is. Mennyi frusztrációt, stresszt, megfelelési kényszert venne le a vállunkról az, ha ismernénk és értenénk, hogy a bennünk zajló testi folyamatok, hogyan hatnak ki a testünkre, érzelmeinkre?! Így jobban megérthetnénk sokszor mi is van velünk, miért reagálunk, viselkedünk bizonyos módokon és nem akarnánk másak lenni. Mindezek tudatában már nem is lenne annyira szeszélyes a nő. Ez a tudás visszaadhatná a női önbizalmunkat és a nőiességünket. A könyv egy másik célja az, hogy segítsen a kapcsolataink javításán, hogy jobban boldoguljunk a külvilággal is, ugyanakkor rendelkezzünk azokkal az információkkal melyeket átadva a gyerekeinknek, jobban tudnak majd boldogulni. A könyvünk egyszerre lesz tudományos, érzelmes és intim. Hogy mindezt hogyan oldjuk majd meg? Javaslom nézd meg a saját szemeddel és olvasd majd el a könyvet!
 
Hogyha szívesen megismerkednél Szabados Pál korábbi könyveivel, ITT tudsz róluk olvasni!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem