Mit érdemes mindenképp a kosaradba tenni BLACK FRIDAY alkalmából?

Ha már arról van szó, hogy vásárlási láz...egyáltalán nem mindegy, hogy mik élveznek prioritást a bevásárási listánkon. Pont ezért az elkövetkezőkben adnék egy ötletet, hogy mi az, amit mindenképp be kell szerezned!
 
Legyen hát "egy jó üzlet"!
A vásárlóink körében egyre nagyobb népszerűségnek örvend a SWEDISH NUTRA folyékony vitamin termékcsalád. A termékcsalád nem csak extra magas gyógynövény és szuperélelmiszer kivonataival, magas vitaminkoncentrációjával emelkedik ki a többiek közül, hanem folyékony állapotával a felszívódás is hatékony.
 
A folyékony forma már a szájban elkezd felszívódni és utána a teljes emésztőrendszerben fokozatosan szívódik fel. Ez a megoldás azoknak is remek, akiknek emésztőrendszeri problémái vannak. Nem beszélve azokról, akik nem szeretnek tablettákat, óriás kapszulákat enni.
ÍME NÉHÁNY KÉPVISELŐ:
 
A Swedish Nutra Super Kids egy kifejezetten gyermekek számára összeállított, folyékony multivitamin, összetevői hatékonyan támogatják az agy fejlődését, a memóriát és az idegrendszert.
 
Zöldség- és gyümölcskivonatai, növényi eredetű aminosavai, ásványi anyagai, továbbá az étvágyat növelő cink és B1-vitamin, a csontok egészségét szolgáló D3-vitamin, valamint az immunerősítő C-vitamin gondoskodnak gyermekek egészségéről. Az esszenciális vitaminok és alapvető fontosságú nyomelemek kombinációja biztosítja a testi és a szellemi fejlődést, valamint az immunrendszer normál működését.
 
Az ásványi anyagok olyan tápanyagok, amelyek feltétlen szükségesek a test megfelelő működéséhez és a vitalitás megőrzéséhez. A szervezet sejtjeiben találhatóak és részt vesznek az általános homeosztázis normális működésének fenntartásában. A Super Kids multivitamin lucerna- és brokkoliporral dúsított, természetes gyümölcsaromával készült, vegán, színezék-, cukor-, élesztő-, GMO- és gluténmentes.
 
A Svédországban gyártott Swedish Nutra C+D3 vitamin egy finom, narancs ízesítésű folyékony étrend-kiegészítő, amely segít csúcsformába hozni az immunrendszert.
 
C-vitamin alkalmas a szervezet védekezőképességének fokozására, fogyasztásával nem kell attól tartanunk, hogy legyűrnek bennünket a fertőzések. Mivel a C-vitamin szerepet vállal az energia előállításban, a C+D3 vitamin alkalmazása segíthet a fáradtság leküzdésében, kellő energiát szolgáltatva a mindennapokhoz. Antioxidánsként elősegíti a túltermelődő szabad gyökök semlegesítését, amelyek növelik a rák, a gyulladások, a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát, illetve fokozzák a sejtek és a bőr öregedését.
 
A C+D3 folyékony vitamin formulájának köszönhetően elősegíti a hatékonyabb felszívódást, három kiemelkedően fontos vitamin koncentrációja pedig jótékonyan hatást gyakorol az immunrendszer működésére. C- és D3-vitamin, valamint cink tartalma hatékony támogatást nyújt a kimerültség és stressz leküzdésében, továbbá az általános közérzet és energiaszint javításában. A Swedish Nutra folyékony C+D3 vitamin természetes gyümölcsaromával készült, vegán, GMO, cukor- és gluténmentes.

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem