JÁNOSSY ZSUZSANNA - CSÍKSZEREDA

Jánossy Zsuzsanna vagyok. Én is egy kíváncsi ügyfélként kezdtem ezt a programot...

 

Mindig lusta anyagcserével, pluszkilókkal küszködtem, aztán a száraz bőr, töredezett haj is társult hozzá és még nem is említettem az ingerlékenységemet és türelmetlenségemet.

Megállapítottam magamban, hogy rám is vonatkozik az „ép testben ép lélek” mondás. A lelkemmel rendben is vagyok, de a testemmel nem voltam soha elégedett, ezért tudatosan kezdtem figyelni azokra a jelekre, amelyekkel a testem üzent, hogy valamit változtatni kellene. Nem jöttek megnyugtató eredmények, ezért is foglalkoztatott az egészséges életmód keresése.

Íme, az Univerzum vonzás törvénye, megtaláltam a Testszervízt, úgy gondoltam ez a válasz a kérdésemre. Rákerestem az oldalra és kitöltöttem a tesztet. Miután a bemutató is megtörtént, világos volt előttem, hogy ez nem az addigi n+1 féle fogyókúra valamelyikéhez hasonlít, amiket én már sorra kipróbáltam, mert ez személyreszóló életmódváltó program, a test működéséről szól, a súlycsökkenés csak egy féle mellékhatás. Nos, ilyenben még nem volt részem, hogy valaki csak velem foglalkozzon, csak az én problémáimat vegye figyelembe és csak engem, számomra hasznos információkkal, tudással lásson el.

Be kell ismerni, nagyon jó dolog, ha figyelnek ránk és foglalkoznak velünk.

Már az első három hét alatt éreztem a fogyást, mert az addig viselt ruháim könnyebben rám jöttek. Az újdonságokat is könnyedén be tudtam vezetni és új élelmiszerekkel is megismerkedtem, amelyeket addig távolról elkerültem vagy nem is hallottam róluk. Elmaradt az éjszakai felébredések sorozata, jobban kezdtem kezelni a stresszhelyzeteket, jobb lett a közérzetem. Az első kiló a negyedik héten ment le, ekkor eldöntöttem, hogy nem három hónapig fogom a programot csinálni, hanem az életem végéig, hiszen könnyű beleszokni és a maradandó jó közérzetért, a feljavult anyagcseréért érdemes ezt folytatni.

A bevezetett testmozgás annyira eredményes, hogy mindennap szigorúan szakítok időt, hogy elvégezzem és fokozatosan több időt is szánok rá, mert emelni tudom a gyakorlatok számát. Ez sem volt rám eddig jellemző.

Minden konzultáció alkalmával valami új ismeret birtokába jutottam és azokat jól tudtam alkalmazni a program során. Egyedül nem tudtam volna változtatni, mert volt egy sor téves elképzelésem magamról, a szokásaimról, mindenképp szükség volt egy kontrollra, hogy lehessen cserélni, ha valami nem válik be. Kiléptem a megszokott életvitelemből és jó eredményeket értem el, mint: jó közérzet, aktívabb anyagcsere, kiegyensúlyozott hormonháztartás, éjszakai pihentető alvás, családba bevezetett egészséges étrend és -6 kg.

Nem nehéz tartanom magam az új étrendhez, nem kell többfélét főznöm, mert a családom is - látva az én eredményeimet -  alkalmazkodott az új életmódhoz.

Nagyon szerencsésnek tartom magam, hogy megismerhettem a Testszervizt, mert olyan ismeretekkel gazdagodtam, amit nem tanultam az iskolában és pozitív gondolkodásomat erősítette. Vallom, hogy minden fejben dől el: érdemes elgondolkozni azon, hogy miért romlott el valami. Amint megvan a kérdésre a válasz, a megoldásra is lesz mód. Az én pozitív gondolkodásom nagyon sokat javított az életemen, mert változott a körülményekhez való viszonyom, bizonyos helyzeteket jól átlátok és könnyen megoldok, de a testi problémáim, mint a hajhullás, lassú anyagcsere, nem oldódtak meg csak azért, mert pozitív vagyok. Ezirányba is kellett hozzáállás, mégpedig szakértői segítséggel. Hogy mi romlott el a testemben, arra a Testszerviz adta meg a választ. Adott hozzá javító kulcsot is. Örülök, hogy végigcsináltam a programot, nem volt benne semmi megerőltető, próbáratevő vagy csapda. Mindent az én testemhez igazítottunk, érdekes, izgalmas kihívás volt, amit jól teljesítettem. Elégedett vagyok magammal, új oldalamat ismertem meg. Még több ok, hogy én is segítsek az embereknek.

Az eltelt kilencven nap végén mondhatom, hogy kibékültem a testemmel, megbarátkoztam a mérleggel és így folytatom, mert tudom és érzem, hogy a javamra válik.

Szeretem a testem!

SZERETNÉM, HA TE IS MEGTAPASZTALNÁD VELED ENNEK A CSODÁLATOS ÉS HATÉKONY PROGRAMNAK AZ ELŐNYEIT!

SZERINTEM EREDMÉNYES TUDNA LENNI A KÖZÖS MUNKA!

Elérhetőségeim: 

E-mail:  janossy.zsuzsanna@testszerviz.ro  
Telefon: 0745263690.

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás