Suba Lóránd - Testszerviz Románia ügyvezető

Te szeretsz segíteni az embereken? Jól esik, amikor látod egy emberen, hogy tudásodtól, tanácsaidtól, jobban érzi magát? Boldogabb, s ami a legfontosabb egészségesebb?

Szerintem a válaszod: igen.

Nekem is jól esik és emiatt választottam ezt a szakmát. Hivatásomnak érzem, hogy segítsek az embereknek. A mindenapjaimban is emberekkel dolgozom. Tanítom őket jobban kommunikálni, hatékonyabban dolgozni. Rájöttem, hogy a hatékony munkához egészségügyi állapotunk is nagyban hozzájárul. Ezután kerestük a párommal erre a megoldást. Így ismerkedtünk meg a Testszerviz technológiával. A Testszerviz technológia az ember életmódjának a megváltoztatásával, vagyis inkább helyreállításával foglalkozik. Így tette ezt nálam is. Megváltoztatta az életmódomat és egészen más testet kaptam a régi helyett. Megszabadultam 9 felesleges kilótól, sűrűbb lett a hajam, megerősödtek a körmeim. Az emésztési problémáim helyreálltak. Javult nagymértékben az alvásom. Energikusabb vagyok, így többet, s jobban tudok dolgozni.

Úgy láttam, hogy ez egy fontos dolog az emberek életében. Tudjanak örömmel és egészségesen dolgozni és a családdal együtt lenni. Több mint egy évig éltem a program szerint. Egy év után úgy döntöttem, hogy szolgáltatója is leszek. Testszerviz specialista lettem, az ideális test specialistája. Tudásommal, javaslataimmal tudok segíteni! Akár Neked is! Miért tudnánk együtt jól dolgozni? Tudok motiválni, tudom ösztönözni az embereket! Tehát, Neked is tudnék segíteni! A program végén tudni fogod, hogyan működik a tested, mire hogyan reagál és te magad is képes leszel rá, hogy önállóan szervizeld. Jelentkezz hozzánk egy ingyenes bevezető beszélgetésre és munkatársaimmal türelmesen bemutatjuk a programot, hogy miben is tudna Neked személyesen segíteni!

Legyen egy boldogabb és egészségesebb életed, hiszen az élet azért van, hogy éljük!

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás