Testszerviz karrier - képzés

„A Testszerviz Konzultáns egy jól képzett és segítőkész személy, akinek van elegednő saját tapasztalata, szakmai tudása és hajlandósága arra, hogy segítsen másokon!” 

Testszerviz Románia

Hogyan válhatsz egy profi Konzultánssá?

Hogyan tudsz magadnak kialakítani egy olyan karriert, amire igazán büszke lehetsz?

 

Nálunk a képzések két részesek: 

1. Egyéni képzés

Minden konzultánsunknak részt kell vennie a Testszerviz Szolgáltatásán. Itt, egy profi és jól képzett Konzultánssal elkezdi a programot. Ilyenkor egyéni képzésben is részesülnek.  Ennek legfontosabb oka az, hogy eredményesebbeknek találtuk azokat az ügyfeleinket, akik nem csak haladtak a számukra személyesen elkészített programon, hanem meg is értették közben a folyamatok technikai részét. Nem csak tudták mit, de tudták pontosan azt is, hogy miért csinálják!

2. Konzultáns képzés

A képzés másik módja az, amikor egy személyt Testszerviz Konzultánsnak képzünk ki, ami a Testszerviz Akadémián történik. Ezen az oldalon ennek a képzésnek a bemutatásával foglalkozunk. Fontos, hogy most már online is leteszteltük és sikeresen működhet a képzési rendszerünk!

 

A Testszerviz Akadémia küldetése:

A Testszerviz Technológia oktatásával átadni a benne rejlő, tapasztalatokon alapuló, könnyen alkalmazható tudást, amelynek segítségével egy olyan társadalmi átalakulás valósul meg, amelynek révén a benne élő emberek a Testszerviz Technológia alkalmazásával visszanyerik a jó testi közérzetüket, és ezt egyre hatékonyabbak képesek tudatosan fenntartani vagy tovább javítani.

Olyan alaposan felkészült Testszerviz Konzultánsokk képzése, akik a Testszerviz Technológiát képesek magas minőségben, nagy számú ügyfélnek szolgáltatni, és ezzel biztossá válik a megélhetésük, és ezen a karrierterven haladva megvalósíthatják az egyéni céljaikat.

Így minden ember számára elérhetővé válik ez a tudás, amellyel folyamatosan javítható a test állapota, irányíthatóvá válik az életmód, a táplálkozás, és nem kell folyamatosan a testi problémákkal foglalkozni. Így minden ember sokkal nyitottabbá válhat, és életét a saját céljai szolgálatába állíthatja. Így boldogabb és teljesebb élet élhető, miközben megtapasztalható az „élni jó” élménye, amely együtt jár egy reményteljes jövővel.

 

Szabados Pál, a Testszerviz Akadémia alapítója

Személyes történetem: 

"2014. őszén találkoztam Burget Péterrel és Ferencz Krisztával. Ők szinte akkor kezdték el a Testszerviz szolgáltatás nyújtását. Ekkor én is igénybe vettem Ferencz Kriszta konzultálását, és Tőle megkaptam azokat a válaszokat, amiket korábban kerestem. A konzultáció lezárása után olyan együttműködés vette kezdetét, amelynek során a további Testszerviz Konzultánsok az én segítségemmel képződtek ki.

Így alakult meg a nagy sikerrel működő Testszerviz Akadémia.

2015. nyarán elhatároztuk, hogy írásba foglaljuk a külön-külön utakon bejárt, és az elmúlt évek, évtizedek alatt felhalmozódott tudást és tapasztalatot. Ez a közös munka vezetett el a Testszerviz Technológia rendszerbe foglalásához." Szabados Pál

 

dr. Suba Réka, a Testszerviz Románia képzési igazgatója 

 

Személyes történetem:

" dr. Suba Réka vagyok. Testszerviz Konzulens és rezidens orvosként dolgozom Marosvásárhelyen. 

Mivel időm nagy részét az orvostudomány tanulmányozásával töltöm, nagyon fontos számomra az egészség elérése. Ezért is próbáltam megoldást találni a testi panaszaimra, de nem szerettem volna egyből gyógyszerekkel kezdeni. Évek óta szenvedtem lassú anyagcsere következményeitől, mint például a székrekedés, puffadás. Emellett folyton elálmosodtam ebéd után, ami megakadályozott abban, hogy odafigyeljek órákon. Alacsony volt az energiaszintem. Már eleve fáradtan ébredtem és ez a nap folyamán csak fokozódott. Mivel ezek a panaszok eléggé megkeserítették az életem, elkezdtem megoldást keresni a problémáimra.

Találkozva a Testszerviz technológiával világossá vált számomra, hogy helyreállítható az egyensúly a szervezetemben. A programon haladva saját magamon éreztem, hogy ha megfelelően támogatjuk a testet, az óriási energiákat mozgat meg az optimális helyreállításáért. Megtapasztaltam, hogyan hatnak a különféle táplálékok a szervezetemre és azóta tudatosabban élek. Találkoztam a Testszervizzel és Konzultáns lettem.

Miért döntöttem így?

Szeretem azokat a megoldásokat, amelyek működőképesek! Tudom azt, hogy az ügyfeleim a program végére tudni fogják hogyan működik a testük, mire hogyan reagál és a végén ő maga is képes arra, hogy önállóan szervizelje.

Az eredmények és a visszajelzések alapján azt tapasztaltam, hogy szükség van a Testszerviz konzultánsaira itthon, Romániában! Így, eldöntöttem, hogy elvállalom a konzultánsok képzéseit. Szeretek olyan emberekkel dolgozni, akik a tudásukat utána arra használják, hogy másokon is segítsenek!  

Mi a Testszerviz Akadémiának célja?

A Testszerviz Akadémia célja, hogy jól képzett Konzultánsokat adjon a Testszerviz Románia franchise rendszernek.

Mi is egy Testszerviz Konzultáns?

A Testszerviz program professzionális Konzultánsai segítenek abban, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő használati útmutatót a saját testéhez. Eszközöket, ajánlásokat adnak ügyfeleiknek, akik ezeket felhasználva tapasztalatokat szereznek, általában simán véve azokat a buktatókat, amin korábban elbotlottak. A Testszerviz Konzultáns végig kíséri az ügyfelét a Technológiánkkal kikövezett és már simára kitaposott úton." dr. Suba Réka 

 

A Konzultánsok oldalunkon megtekintheted az országos lefedettségünket. Megnézheted a Tanácsadókat és láthatod, hogy az ország melyik területén végzik sikerrel a munkájukat.

A Sikerek oldalunkon pedig elolvashatod azokat a sikereket, amelyeket a hozzájuk tartozó ügyfeleink értek/érnek el.


 

Elfogadjuk minden olyan személy jelentkezését Testszerviz Konzultánsnak, aki a Testszerviz Szolgáltatási Programot profi Konzultánsként kívánja szolgáltatni az ország valamely területén!

 


 

Amit a Testszerviz franchise rendszer kínál:

 • A Testszerviz Technológia használatára és a konzultációk tartására vonatkozó képzés
 • A Testszerviz Technológia használatának a begyakoroltatása
 • Marketing támogatás
 • Online és offline marketinggel az ügyfélszerzés megtanítása
 • Folyamatos minőség-ellenőrzés
 • Kidolgozott és bizonyított franchise rendszer
 • Saját karrierrendszeren belül kiemelkedő jövedelmi lehetőség

 

Amit a Testszerviz franchise rendszer elvár:

 • Hajlandóság a jobb testi közérzet megszerzésére
 • Elkötelezettség/érdeklődés az egészséges életmód témaköre iránt
 • Tanulási hajlandóság
 • Jó kommunikációs képesség
 • Önálló vállalkozás és egzisztencia létrehozásának igénye
 • Önálló munkavégzés
 • A kezdetekben heti minimum 15 óra ráfordítható idő
 • Becsületes hozzáállás és mások segítésének szándéka.

 

Amennyiben magadra ismersz és érdekel a képzés, akkor bővebb információt adunk neked, ha jelentkezésed elküldöd nekünk.

Konzultánsnak itt jelentkezhetsz! 

FONTOS! A képzések online is működnek! 

Kérdéseid ide küldheted el: info@testszerviz.ro .

 


 

 

 

Amennyiben Te is érdeklődsz a Testszerviz Konzultáns képzés iránt, akkor jelentkezz a bővebb információkért!

 

Konzultánsnak itt jelentkezhetsz! 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem