Online tanfolyamaink:

Hogy az életmódváltás mindenkinek elérhető legyen!

Veled is előfordult már, ami velem tegnap? Egy lakáshirdetés bukkant fel az interneten. Pont olyan, ami álmaim lakása. Világos, nagy terasz, jó megközelítés, kertkapcsolatos, új építésű, megfelelő méretű. Na igen, pont ilyet szeretnék. A hirdetés végén jött az ár. Sokkoló volt! Ezt én nem engedhetem meg magamnak…

Csalódott voltam és arra gondoltam, hogy bár lenne olyan, amit elképzeltem és ki is tudnám fizetni.

A Testszerviz elmúlt éveiben több ezer olyan emberrel beszéltünk, akik akarták az életmódváltást, tetszett nekik a Testszerviz program, csak éppen a jelen körülmények között nem engedhették meg maguknak a személyre szabott, 3 hónapos konzultánssal együtt végezhető programot. 

Lehet, hogy ők is arra gondoltak, bárcsak lenne olyan megoldás, ami segít nekem és ki is tudom fizetni?

Ezen sokat töprengtem, mert célunk az, hogy segítsünk mindazoknak, akik életmódot akarnak váltani és tartós, eredményes megoldást szeretnének.

Lehet, hogy te is közéjük tartozol?

Mivel sok embernek akarjuk odaadni a Testszerviz Életmódváltó programot, elgondolkodtam… És van egy ötletem…

Létrehoztuk a Csináld Magad Testszerviz Programot!

Hogy az életmódváltás mindenkinek elérhető legyen!

  • Színtiszta Testszerviz életmódváltó technológia
  • Kis lépések, nagy eredmények
  • Elérhető bevezető árak
  • Bárhol is vagy, tudod csinálni
  • Működőképes program
  • 3.000 ügyfelünk tapasztalatai alapján

 

Nézd meg és válassz az Alap,

vagy Extra program közül!

 

INFORMÁCIÓK ÉS JELENTKEZÉS ITT!


ONLINE TANFOLYAMAINK

témákra bontva: 

 

Kulcs a csecsemőápoláshoz

Azért, hogy neked kedves kismama, vagy leendő kismama ne kelljen ezt az utat kísérletezve járnod, itt van egy rendkívüli tanfolyam, mely elméleti és gyakorlati elemekkel, 27 videóval,kvízekkel, felmérésekkel olvasni és gyakorolni valóval együtt egy orvos nézőpontjából segít neked.

És akik nem az első gyermeknél tartanak, vagy nagymamák, nagypapák, azoknak is érdemes elvégezni. Meg fogsz lepődni, hogy mennyi mindenre érdemes figyelni, mennyire meg lehet könnyíteni egy csecsemő nevelgetését, gondozását.

Jó tanulást kívánunk és jó gyakorlást! Gyermeked biztosan megér ennyit!

 


 

 

ŐRIZD MEG A FOGAIDAT!

 
 
Az Őrizd meg a fogaidat! online tanfolyamon 40 részben, rövid videókkal mutatja be mindazt, amit a fogakról, a fog és szájbetegségekről és azok kezeléséről tudni KELL! Nem ajánlott tudni, hanem KELL!
 
 
"Dr. Jakab Imola fogorvos tanfolyama a szájbetegségekről, fogorvostól való félelemről, a helyes táplálkozásról, a fogmosás eszközeiről és technikáiről, valamint a fogaink ideális állapotáról - egyszerűen!"
 

 

KULCS A MOZGÁSHOZ

 

 

A Testszerviz és Gárdus Bence fitnesz edző több éves tapasztalata alapján határozottan állíthatjuk, hogy a helyes életmód kialakításának folyamatában a MOZGÁS kulcskérdés. Ebben a tanfolyamban megismertetjük veled is a mozgás minden elemét!

A Kulcs a mozgáshoz online tanfolyamon 79 részben, rövid videókkal mutatja be mindazt, amit a test mozgáskészletéről, az ízületekről tudni KELL! Nem ajánlott tudni, hanem KELL!

 
 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem