A. Gyöngyi

A. Gyöngyi
Kezdeném avval, hogy azt hiszem, azon kevesek közé tartozom, akik másodjára is elvégezték a 3 hónapos életmódváltó programot. :-)
 
Körülbelül másfél év telt el a 2 program között és kissé bátortalanul vágtam bele, de mivel tavaly is sikeresen zárult számomra a program, ismét nekikezdtem.
 
Nagyon örülök ennek a döntésemnek és köszönöm P. Rékának, a konzultánsomnak, hogy végigkísért ezen a 3 hónapon. Célom elsősorban a fogyás volt, ami szépen alakult is (-8 kg ment le eddig), de ezen kívül sok minden hasznosat tanultam, illetve mondhatni ismételtem át, ami az egészséges életmódot illeti.
 
Nyereségeim közé tartozik, hogy nagyot csökkent az édességek utáni sóvárgásom, szintén jelentős mértékben csökkentek a menstruációs fájdalmak, újra felfedeztem a mozgás, a szaladás örömét, noha van még mit fejlődnöm ezen a téren. :-) Csak bátorítani tudok mindenkit, aki azon gondolkozik, hogy bele kezdjen-e a programba, minden bizonnyal igen! Egy mondat, ami mélyen elgondolkoztatott a program során az volt, hogy a betegségek gyógyításánál is sokkal fontosabb ezeknek a megelőzése, illetve minden betegség a gyomorban kezdődik. E téren (is!) nyújt nagy nagy segítséget ez a program. Kívánok további sok sikert a csapatnak és azoknak, akik úgy döntenek, hogy belevágnak. :-) Hajrá! :-)
 
Üdvözlettel,
A. Gyöngyi

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem