Ágota

Ágota
 
 
Már három hónapja, hogy neki fogtam a Testszerviz programnak. Szerintem jó döntés volt, hogy neki vágtam. 
 
Valahogy mindig úgy gondoltam, hogy én azért eléggé normálisan étkezek és végül is az étkezésnek bár nagy hatása van a szervezetre, de hát nálam igazából nincs amin változtatni, nem akarok fogyni és ezzel le volt tudva.
 
A tudatos táplálkozás nemcsak a fogyókúrában játszik nagy jelentőséget, befolyásolja többek között az emésztést, a stresszt, az alvást és nem utolsó sorban a gyulladást a szervezetben. Nekem ezek voltak céljaim a programmal.
 
Mindenkinek más és más a célja, ezért személyre szabott, nem állít keretek közé. Nem mondom, hogy a 3 hónap alatt tökéletesen megváltoztak ezek a dolgok a táplálkozásnak köszönhetően, de sokat javultak és jó úton járok, hogy még közelebb érjek a céljaimhoz. A programnak köszönhetően rájöttem, hogy én nem is igazán ettem. Sokszor csak valamit rágogattam a nap folyamán és úgy el is telt a nap, napi 1-szer ettem normálisnak mondható ételt.
Mostanra megtanultam napi 3-szor enni. De ez vicces, mert amikor mondtam a férjemnek, hogy neki szeretnék fogni ennek a programnak, akkor azt mondta, hogy jó, mert legalább megtanítanak enni. Én persze erre egyet kacagtam, hisz én eszek……… vagy mégsem.
 
Megtanultam tudatosabban étkezni, figyelni a testemre, figyelni arra, amit és amikor eszek. Nagyon egyszerű a Testszerviz program, nem köti le a mindennapokat, nem kell kalóriát számolni, és nem kell bűntudatod legyen ha ettél egy kis édességet, mert tudod, hogy igen ma nehéz napom lesz, belefér. Fontos, hogy a programban ott van segítségnek a Testszerviz konzultáns, aki tanít, támogat és figyel rád, olyan, mint egy barát, aki a háttérből figyel és támogat.
Nekem Bogi volt ez a csodálatos ember. Mindig számíthattam rá, bármikor, amikor kérdésem volt a konzultációs napokon kívül is. Lelkesedése és odaadása még jobban motivált a program folyamán. Köszönöm, hogy ebben a három hónapban mellettem volt. Egy jó tanács azoknak, akik gondolkodnak ezen a programon. Ha bele gondolsz már félig készen is vagy a programmal, hisz minden nap táplálkozol, mert létfontosságú.

 Akkor miért ne tennéd azt tudatosan?
 

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem