Andi

Andi

Kedves Tamás,


Végre eljött az idő, amikor leülök és megírom Neked az eredményemet és egyben meg is köszönöm a támogatásodat.

Igazán ez az eredmény nem csak az én eredményem, hanem a kettőnké együtt. Ha Te nem vagy, akkor én ezt nem csinálom végig. Ha Te nem tartod felettem a kontrollt három hónapon keresztül, akkor ma nem tartok itt. Rengeteget köszönhetek Neked, és a programnak. Ma teljesen más életet élek, mint három hónappal ezelőtt. Emlékszem, ezelőtt milyen rendszertelenül ettem, milyen keveset aludtam, szinte egyáltalán nem sportoltam és nagyon feszített tempójú életet éltem.

Aztán ahogy belecsöppentem a programba, szépen sorban megtanultam, hogy mennyi minden van hatással a fogyásra. Tetszett, hogy szép sorban mentünk végig és tanítottál meg mindent. Ma már berögzült és automatikusan cselekszem. Imádom az új életemet, imádom, hogy 2 ruhamérettel kisebbet hordok és 10 kg-mal kevesebbet mutat a mérleg. Sokkal nagyobb önbizalmam lett, sokkal energikusabb lettem, és bár a feszített tempójú életem ugyanúgy megmaradt, de mégis könnyebben veszem az akadályokat. Rájöttem, hogy miért...teljesen átalakította az életemet a Testszerviz, most már tudatosan táplálkozok. Ez pedig rengeteg energiát ad. Bárcsak korábban rátok találtam volna.

Köszönöm a rengeteg receptet, a biztatást, a lélekápolást smile hangulatjel mert az is volt rendesen. Nagyon jól csinálod Tamás, számomra példaértékű. Örülök, hogy ismerhetlek, hiányozni fognak a konzultációk, a beszélgetések, mindig egy új lendületet kaptam a találkozások után. Hálás vagyok mindenért, amit értem tettél.Nagy szeretettel,
Andi

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem