Attila

Attila

20 kg 3 hónap alatt, elképesztő sebesség a fogyásban és az egész tökre könnyed! Menet közben gyakran eltévesztettem a súlyomat, mikor kérdezték, mert nem tudott az elmém hozzászokni olyan gyorsan - hogy már csak 130 at kell mondani és már nem 140 - mint amilyen gyorsan megtörtént a dolog. 
A kihízott ingeim, menet közben jók lettek rám, de röviden élvezhettem őket, mert most lassan már nagyok lesznek. 

A munkabírásomban történt az egyik legörvendetesebb változás. Már nem fáradok el, akár tetszés szerint estig is nyomom kidőlés nélkül, az agyam éppúgy fog este, mint reggel, a többszörösét tudom elvégezni a korábbi mennyiségeknek.

Nem kell régi ismerösőkkel összefutni azért, hogy megállapítsák megint fogytam és bezsebeljek némi elismerést, elég ha két hétig nem látnak  
Vettem egy fantasztikus zakót, egy picit még kicsi, de biztos vagyok benne, hogy max. egy hónap és tökéletes lesz. Nagyon sokat segített Betty a tanácsadóm. Nélküle nem ment volna a dolog, egyre inkább érzem.


 

Ő az egész folyamatban az a stabil pont, akihez bármikor fordulhatok és mindig tud valamit, amiről végül is kiderül, hogy az a megoldás.

Poroszkai Attila

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem