B. Csilla

B. Csilla

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!


A közös munkának itt is meglett az eredménye! 

Lóri és Csilla nagyon ügyesen zárták a 3 hónapot! Olvasd el Csilla sikereit:


„El tudom mondani, hogy sokat adott nekem ez a program: jobb közérzetet, önbizalmat, tudatosságot, felelősségtudatot. Mivel, most már tudom, hogy én vagyok a felelős a saját életemért, a saját testemért, és igen is kellett nekem ez, hogy egy új nézőpontot adjon az életemmel kapcsolatban. Őszintén mondhatom, hogy ez nem egy nehéz és kínzó diéta, hanem ez inkább olyan, mint egy kurzus, aminek a végén nincs vizsga, hanem igen is megtanuljuk, hogy mire van és mire nincs szüksége a szervezetünknek. Ez nem arról szól, hogy 3 hónapig kínozzuk magunkat és aztán folytatunk mindent úgy, mint előtte.

Ez a 3 hónap alatt, folyton azt tanultam, hogy hogyan működik a szervezetem, mi jó neki és mi nem. És ha ezt valaki megtanulja, s valóban komolyan veszi, akkor rájön, hogy nem egy diétát csinált 3 hónapig, hanem csak meghozta azt a döntést, hogy igen is, meg kell változtassa az életmódját. 
Maga a tény, hogy tele vagyok energiával, életkedvvel és egy csomó pozitív gondolattal, már az csodálatos. Én azt mondom, hogy nekem ez nagyon jót tett és szükségem volt rá. Mindezek mellett van még valami aminek nagyon örülök....mégpedig, hogy megismertem 2 ilyen nagyszerű embert és, hogy egy új barátság született és tényleg köszönök mindent! :)”

 

 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Szeretnél Te is többet tudni a tested működéséről? 

Csilla is egy új nézőpontot kapott ezzel kapcsolatosan!

Ő is úgy kezdte, hogy felvette a kapcsolatot velünk! Tedd azt Te is!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

 

 

 

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem