B.M.

B.M.
Már a program előtt figyeltem a táplálkozásomra, sokat olvastam ebben a témában, cukros, fehér lisztes dolgok azelőtt sem szerepeltek az étrendemben, a mozgás fontos szerepet töltött az életemben, de mégis valami pluszra vágytam.
A Testszervíz programja, receptjei mindig szembejöttek velem Facebookon; érdekelt, hogy miről lehet szó benne. Új recepteket próbáltam ki, könyveket vásároltam, de mégis kiváncsi voltam mi lehet az a plusz ami a programba van. Eldöntöttem, hogy végigcsinálom, és így utólag nagyon hálás vagyok érte!
Megtanultam, hogy mit, mikor érdemes fogyasztani, melyek azok az ételek amelyek a szervezetemet támogatják, táplálják és nem lerombolják, megtanultam melyek azok a káros tényezők amelyek hatással vannak a testemre, és eddig nem figyeltem rájuk.
Végre elmondhatom, hogy elmúltak a menstruációs fájdalmaim, nem jön fel a savam evés után, és végre bűntudat nélkül megehetem a szalonnát, nem szid meg érte a Konzultánsom. Mindig jókedvvel, energikusan ébredek, egész nap energikus vagyok, nem érzem fáradtnak magam. Sok új  receptet elkészítettem a program során, amelyek biztos ezután is szerepelni fognak az étrendemben.  Ami még plusz volt a programban, hogy egy nagyon kedves, megértő és jóakaratú Konzultánsom volt! Bármilyen kérdésem volt segített nekem, és hasznos tanácsokkal látott el, türelmes volt hozzám! Örülök, hogy végigcsináltam, ezután is folytatom ezt az életmódot, mert csak pozitív hatásai voltak. Bárkinek szívből ajánlom, hogy nyitott legyen és jelentkezzen, csinálja végig a programot, mert megéri!
B.M.
 
Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem