Bogi és Szilárd

Bogi és Szilárd
Íme kedves ügyfeleimnek, Boginak és Szilárdnak a nyeresége. Szeretettel ajánlom figyelmedbe!
 
Szilárd:
Legnagyobb problémám a testsúlyom és a méretem volt, amely kezdett már zavarni. Sosem voltam a legvékonyabb gyermek, viszont a súlyom az stabil volt mindaddig, amíg nem kezdtem el teljes mértékben csak ülő munkát végezni. Ennek hatására elkezdtem hízni, lassan de biztosan. Próbálkoztam különböző fogyási technikákkal, viszont egyik sem hozta az elvárt eredményt, mivel a mozgást nem változtattam. Közben elhagytam a kenyeret, több zöldséget és gyümölcsöt ettem lefogytam kb. 7 kg-ot és zűrzavaros helyzet alakult ki, mivel sosem tudtam minek tudhatom be a fogyásomat. A Testszervizzel találkozva sikerült még leadnom 10 kg-t, ezzel kevesebb lett a súlyom, mint az érettségi idején, amely 8 éve volt! Most már sokkal tudatosabban tudok étkezni és ezáltal sokkal egészségesebben is. Meg volt bennem már egy ideje a kérdés, hogy mikor és mit érdemes enni, amire a Testszerviz megadta a választ! Ezt az iskolában is taníthatnák biológia órán. :D
 
Bogi:
Minden ott kezdődött el, hogy az egyetemi évek során a sok tanulás, ??stresszió?? hatására bizony felszedtem pár kilót, ezt fokozta az ülő munkaforma és a mozgás hiánya. De még így sem mondhattam volna, hogy kövér lennék, viszont kezdtek kialakulni olyan egészségügyi problémák, amelyek hosszú távon nem fenntarthatóak, ezért még az elején akartam kezelni vagy megszabadulni tőlük. Egyelőre orvoshoz fordultam, a kezelés alatt nagyon hamar javult a helyzet, de amint véget ért újra rosszul éreztem magam. Éreztem, hogy itt gyökeresebb változásra van szükség, tehát elkezdtem másképp étkezni, próbáltam elhagyni a káros dolgokat, illetve beiktatni egészségesebbeket. Elkezdett jobban érdekelni az életmódváltás, ezért beleástam magam a témába és kerestem az ideális programot. Kisebb-nagyobb sikerekkel lefogytam 4 kilót és akkor megtörtént a nagy találkozás? a Testszerviz technológiával és Rékával, aki csodálatos és hatalmas segítség volt a három hónap során.
68 kg-mal indultam a program kezdetekor, előtte 4 kg-t fogytam, míg a program alatt 8 kg-t. Noha még nem állt be optimálisra a testsúlyom, már nem állok messze tőle, viszont a kitűzött célomat elértem, fogytam és nincsenek emésztési problémáim. És mégis úgy érzem, hogy nem, mert ezt csak életem végén tudom kijelenteni, hiszen a három hónap alatt megtanult dolgokat, szokásokat nem akarom abbahagyni a 3 hónap után. Ezeket beépítem a mindennapjaimba és egészséges akarok lenni, inkább megelőzöm a betegségeket, mint, hogy pénzt, energiát, időt fektessek a gyógyulásba.
 
Tehát az idei év legjobb döntése volt elkezdeni a Testszerviz programot. Nagyon hálás vagyok Rékának az útmutatásért és még sok elégedett Testszerviz ügyfelet kívánok!
 
Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?
TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  
 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem