Cs. K.

Cs. K.
Három hónapja döntöttem úgy, hogy elkezdem a testszervizelést! 

Komoly elhatározás volt, habár bevallom, kicsit félve indultam el ezen az úton. Attól tartottam, hogy nekem ez sem fog eredményt hozni. 
Tévedtem. 

Már néhány hét után éreztem a változást magamon, és a számok is ezt igazolták.

Fogytam 10,20 kg-ot és 37 cm-vel lettem vékonyabb itt-ott. Mivel ez a program nem egyszerűen csak fogyókúra, hanem életmódváltás is, a számokon túl sok más téren tapasztaltam még pozitív változást. Például bevezettük a rendszeres sportolást, ami ugyan az elején kicsit nehéz volt, de hétről hétre egyre jobban ment és a végén már örömmel futottam le a „kötelező” köröket! Nagy hajtóerő volt, hogy ez a siker nem csak nekem okozott örömöt, hanem a konzultánsomnak is! Sok dicséretet, biztatást kaptam tőle, amit ezúton is köszönök! Nélküle nem tudtam volna végig csinálni, jó volt, hogy be kellett számolnom a történésekről, így együtt örültünk és vontunk le következtetéseket egy-egy hét után. 

Sokat tanultam és sok mindent megértettem az életmódváltás során! 

Visszatekintve az elmúlt hónapokra, voltak nehezebb napok is (nem sok :)), de azokon sikerült átlendülni, és most már elégedetten gondolok vissza. Nagyon örülök, hogy belevágtam, mert tudatosabb, magabiztosabb lettem, sokkal jobb lett a közérzetem és már ez az életmód a természetes! 

Köszönöm, Cs.K.

 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem