Csomor Ágnes Katalin

Csomor Ágnes Katalin

Számomra a Tetszerviz program olyan problémámat oldotta meg, amit 20 év alatt semmi mással nem sikerült.

 

Rendkívül gyors volt az anyagcserém, olyannyira, hogy 1-2 óránként kellett ennem, így napi 7-8 szor is ettem. Ha nem ettem időben, rosszul voltam. Ezzel a programmal elértem ezt, hogy most már akár 4 óra is eltelik a két étkezés között, és még rosszul sem vagyok. Mindemellett nyugodtabb lett az éjszakai alvásom, nem ébredek fel olyan gyakran.

 

Az emésztési problémáim (hányinger, puffadás) megszüntek. Mivel  súly problémáim nem voltak, ezért azt nem befolyásolta, viszont a férjem fogyott mellettem 4 kg-ot. No, nem azért mert megettem az idegeit, vagy mert nem főztem :) Most még finomabbakat ettünk, mint azelőtt.


Megtanultam melyek a valóban tápláló ételek számomra, amelyekkel hosszú távon egészségesen tarthatom a testem. A tudás, amit kaptam, egy életre szól. És a folyamatos támogatás Máriától megfizethetetlen volt számomra. Mindig a rendelkezésemre állt, amikor megtorpantam. Minden kérdésemre kaptam érdemleges választ.

 

Meg vagyok győződve róla ( hasonló területeken jártas szakemberként is), hogy ez egy kiváló lehetőség azoknak is, akik valamilyen krónikus problémával küzdenek (cukorbetegség, magas vérnyomás, ízületi problémák, elhízás, emésztőrendszeri zavarok stb.)

Szeretettel ajánlom!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem