Dénes Hajni

Dénes Hajni
2020 januárjában fedeztem fel a Testszervíz oldalt a facebookon. Nézegettem, gondolkodtam, elemeztem. De mivel sok diétán, fogyókúrán, eredménytelen praktikán túl voltam nem nagyon hittem a dologban.
 
                2020 június 1-én tudtam meg, hogy állapotos vagyok harmadik gyerekemmel, amikor egy ideje stabilan 90 kg-t mutatott a mérleg. Ekkor jött az elhatározás, hogy ilyen súllyal nem tudok (nem akarok) kezdeni egy terhességet, valamit tenni KELL. ????
 
Hál’ Istennek szerető férjemet nem kellett sokáig győzködnöm, adott egy esélyt a testszervíznek és az én újabb próbálkozásomnak. Tudtam, hogy mivel állapotos vagyok egy stabil orvosi hátteret szeretnék magamnak, mert itt nem csak rólam, hanem a magzatom egészségéről is szó van. Így esett a választásom Dr. Suba Rékára, aki bár eléggé elfoglalt volt, mégis beszúrt a „páciensei” közé. Odaadó segítségével és kitartásomnak köszönhetően 3 hónap alatt sikerült 10,1 kg-tól megszabadulni. A centiket nem mértük, mert úgy-e állapotosan az nem releváns.
 
A titok a megfelelő motiváció- ami nekem az volt, hogy: Jól kell lennem, mert van két fiam (Előd 5 éves, Ábel 1 éves 4 hónapos) akiknek nagy szükségük van rám. Szuper volt, hogy kalóriaszámlálás, megerőltető edzésterv és megszabott étel adagok meghatározása nélkül tudtam fogyni. Ehettem amit akartam, persze átgondolva a következményeket. Réka nagyon jól elmagyarázta a test működését, ok-okozati kapcsolatait. A legbanálisabb kérdéssel is bármikor fordulhattam hozzá. Ha kellett Ő volt a szülő, a testvér, az igazi barát. ????
 
Most már tudom, hogy képes vagyok megszervizelni a testem ha szükség van rá. Szeretném folytatni ezt az életmódot a pici megszületése után is és szándékomban áll a felhalmozott tudást más a „Testszervizelésre” nyitott személyek szolgálatába állítani.
 
Köszönöm, hogy megismerhettelek Réka és remélem, hogy ez a kapcsolat fennmarad hosszabb távon is.
 
 Dénes Hajni és a 20 hetes pocaklakó

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem