Edit

Edit

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!


 

"Végre megtaláltam a megoldást!

A Testszerviz program segített abban, hogy fellélegezzek és megtapasztaljam, hogy egy kis segítséggel az emberi test helyrehozza, felépíti önmagát. Miért mondom ezt?

14 éves koromban pajzsmirigy betegséget állapítottak meg nálam. Az alul működő pajzsmirigy felborította a hormonháztartásom és csak híztam, csak híztam annak ellenére, hogy figyeltem magamra.

Felnőtt korban ami megszomorította a mindennapjaimat az orvosok által megállapított reflux betegség. Hosszú éveken át gyógyszeres kezelést kaptam, de nem tudtak meggyógyítani. Nagyon megkínozta az életemet a folytonos égés a mellkasban és a torokban, meg az undorítóan hangzó folytonos és kínzó böfögés. Éveken keresztül puffadtnak éreztem magam, ami nagyon kellemetlen volt.

Ezen kívül úgy éreztem magam, mint egy töltött ruca- nehezemre esett a járás- nehezemre esett felállni a székről, nagyon fáradtam. Mindezt észre is vettem magamon és már aggódtam is miatta, amikor jött a fordulat.

Mivel nem voltam kibékülve az állapotommal, kereste és kerestem, hogy rátaláljak valamilyen gyógymódra. Igy találkoztam a Testszerviz programmal. Úgy határoztam belevágok, rosszabbul már úgy sem lehetek. Megtetszett a zöldségek fogyasztása és világossá vált, hogy mit miért és hogyan kell fogyasztani.

Az életmódváltás után leghamarabb azt tapasztaltam, hogy egy vánszorgó, torha test kezdi visszanyerni a rugalmasságát és kezd fürgébben lépkedni. Aztán lassan a torok égésem is kimaradt. A puffadás és kínzó böfögés már csak egy rossz emlék. Gyógyszerek nélkül és rövid idő alatt múlt el a reflux betegség. A magas vérnyomásom normalizálódott, ezért a háziorvosom nem is írta ki többet a vérnyomás csökkentő tablettát.

Látványos változás: Az alma alakú testem szép lassan megszabadult jó néhány kilótól, anélkül, hogy koplaljak, pedig induláskor azt mondtam: ez nálam nem lehetséges az alul működő pajzsmirigy miatt. Tévedtem. Most sokkal jobban érzem magam.

A Testszerviz program azt is beigazolta, hogy még az előrehaladott korú személy is élhet emberhez méltóan és megelégedetten. Nem kell éppen mindent az öregedésre fogni! Az emberi szervezet egy idő után „bekoszosodik” pont úgy, mint egy lakás kéménye. A megoldás egyszerű. – Kitakarítani- Ebben segített nekem Dr. Suba Réka. Megköszönöm neki a hasznos és fontos információkat, mint az útravalót, ugyanis a saját jövőnket a saját kezünkbe vesszük.

Örülök, hogy rátaláltam a Testszerviz programra és Dr. Suba Rékára, aki önzetlenül törődött velem, türelmesen, tapintatosan vezetett és személyre szabottan irányított 90 napon keresztül."

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, jól működő, számodra is ideális testet?

Végre jó közérzetet?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem