Egy cukrász sikere

Egy cukrász sikere
Mit is adott a Testszerviz?
 
Én cukrász vagyok, mindig is az akartam lenni, de csak pár éve sikerült megvalósítanom ezt a vágyamat. Mikor elkezdtem egy pékség-cukrászdában dolgozni, akkor kezdtek szép lassan felkúszni a plusz kilók, mert ki tudna ellenállni egy csoki torta szeletnek vagy a frissen sült ropogós zsemlének.
 
Egy éve megszületett a kisfiunk, a várandósság alatt pedig ügyesen tartottam magamat ahhoz, hogy én bizony kettő helyett eszem, főleg édességet. A szülés után rá kellett jönnöm, hogy nem csak egy cuki kisfiú lett része az életemnek, hanem a kellemetlen aranyér és még több plusz kiló is. Az aranyeremet kezelgettem, természetesen az internethez fordultam segítségért, Ő pedig azt mondta, hogy egyek sok rostban gazdag zöldséget és hogy legjobb lenne az életmód váltás. Megtettem amit tudtam, de a várt hatás elmaradt, nem volt tartós a változás.
Ekkor már hallottam a Testszervizről, a sok pozitív eredményről, “élő példákkal” is beszélgettem, úgyhogy megérett bennem a döntés és megkértem Rékát, hogy segítsen életmódot váltani. Nagyon lelkesen vágtam bele a programba, tudtam, hogy mi vár rám, hogy nem lesz egyszerű, de így visszatekintve nehéz sem volt, hiszen akartam a változást.
 
A fő célom az volt, hogy tudatosságot és mértékletességet tanuljak, de ennél sokkal többet kaptam. Megszűntek az aranyér körüli panaszaim, leadtam több mint 7 kilót, újra 36-os a ruhaméretem, nem úgy kelek fel reggel, mint akit megvertek, hiába aludtam keveset egy-egy sírós éjszaka miatt, mégis van energiám egész nap. Teljesen megszűnt az “ezt úgy megkívántam” érzés, pedig ez elképzelhetetlennek tűnt az elején. Amióta nem használok cukrot az ízlelésem mintha kiélesedett volna, minden sokkal finomabb. Mindezek mellett mégis a legjobb dolog, amit a testszerviz programtól kaptam, az a felfedezés öröme. Szabadidőm nagy részét új receptek, új sütemények keresgélésével és kipróbálásával töltöttem. Rájöttem, hogy eddig mennyire egyszerűen, egyoldalúan főztem, most pedig kinyílt a világ és betódult a sok, finom, színes újdonság. Már nem a pityóka a kedvenc zöldségem és kiderült, hogy nem is vagyok válogatós pedig ezidáig azt hittem magamról.
Cukrászként pedig nagyon élvezem, hogy új süteményeket fedezhetek fel és készíthetek el, amik nem csak finomak, de egészségesek is.
 
Eddig is lenyűgözött, hogy milyen csodálatos és összetett szerkezet az emberi test, de a Rékával való érdekesebbnél érdekesebb beszélgetések még inkább rávezettek és megtanítottak, hogy figyeljek és megfelelően törődjek a testemmel, mert meghálálja, ha jól bánok vele.
 
Ezúton is köszönöm neked Réka az elmúlt pár hónapot, az elmetágítást, a sok újdonságot, a látásmód szélesítést, a hasznos kis praktikákat, egyszóval a segítségedet és persze a türelmedet. Külön köszönöm, hogy nem voltál túl szigorú tanár, amikor kicsit csaltam.:)
 
Nélküled nem ment volna! Cs. E."
 
És egyszerűen csak azzal kezdte, hogy kitöltött egy tesztet!
Szóval, mire vársz!

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem