Enikő és lánya Niki

Enikő és lánya Niki

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!

 

Kedves Réka!


Az elején, amikor elmondtad, hogy miket szabad és miket nem szabad enni, nehéznek tűnt. De aztán rájöttem, hogy így is nagyon finom ételeket lehet készíteni. Ebben az életmódváltásban az Anyukám velem volt, és ő is végig csinálta, így könnyebb volt. Meg szeretném köszönni azt a kedvességet és segítőkészséget, amivel vártál minket minden konzultációra.

Bármi problémánk volt vagy kérdésünk a programmal kapcsolatosan mindig segítettél és tanácsot adtál. A program által szorosabb lett a kapcsolatom Anyukámmal. Mozgásban könnyebb lettem, jobb lett a közérzetem és több vizet iszok! 

Kedves Réka!
Az igazság az, hogy a Testszerviz létezéséről régebbről tudok, és kecsegtetett a gondolat, hogy életmódváltásba kezdjek. Mert az idő múlásával elég jól felszaladtak a pluszkilók.

Az igazi löketet a Lányom kezdeményezése adta és ő volt az akiért és akivel együtt nekirugaszkodtunk. Szándékunk az volt, hogy elbúcsúzunk pár kilótól, úgy, hogy ne drasztikus diétát tartsunk (mert nem ment) és főleg azért mert az úgyis csak időleges megoldás lenne.

Ebben, és nemcsak ebben segített a Testszerviz és te, Réka. Az elmúlt 3 hónapban megtanítottad hogyan tudok, tudunk finomat, táplálót készíteni, nem éhezni és fogyni is. Mindemellett a bátorítást is köszönöm, mert volt amikor segítségre, biztatásra volt szükségünk.

Hogy mit kaptam a Testszerviztől? Átértékeltem azt ami fontos az életben, rájöttem, hogy több gondot kell fordítani az egészségre, és nem kell hozzá nagy erőfeszítés, csak odafigyelés. Még szorosabb lett a kapcsolatom a Lányommal, hiszen együtt „küzdöttünk” a cél érdekében.

Fizikailag: leadtam majdnem 9 kilót, energikusabb, lényegesen könnyebben mozgok, jobb a közérzetem. Na persze új recepteket tanultam, és meg tudtuk tartani azt az ízvilágot, amit a program előtt is ismertünk. De egészséges összetevőkkel.

És ami a fontos: az egész családnak ízlik. Réka, kívánom, hogy további sikereket érj el az ügyfeleiddel és köszönöm a kedvességet, biztatást és a pozitív hozzáállásod, amivel mindig fogadtál.

Köszönettel, Enikő

 

TE fellelkesedtél más sikerét olvasva ?

Érdekel, hogyan tudnál Te magad is hasonló eredményeket elérni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem