Erika

Erika

MIRŐL IS SZÓL EZ A PROGRAM? MI EREDMÉNYEZ ILYEN EREDMÉNYEKET?

ITT MEGTUDHATOD!

Kíváncsi vagy Erika mit nyilatkozott a program végén? Milyen eredményeket ért el? 
OLVASD EL!

Erika: "Legnagyobb sajnálatomra letelt a 12 hét! 

Szeretném összefoglalni tapasztalataimat a magam számára és részedre is a Testszerviz programmal kapcsolatosan:

Már nagyon régóta, sok-sok éve hurcolom magamon egy autóbaleset térdsérüléseit, műtéti nyomát és az azt követő kezeléseket, fájdalmakat. Nem utolsó sorban a túlsúlyomat. No, ez most a télen elérte a kritikus tömeget (86,7 kg!), életminőségem romlani, életenergiám fogyni kezdett, már nagyon rosszul éreztem magam a bőrömben. Persze csak magamhoz képest, hiszem mindig is pörgős voltam és magas energiaszinten éltem. Érdekes módon a labor leleteim kivétel nélkül tökéletes értéket mutattak, tehát nem az utolsó-utáni esélyeimet kellett latolgatnom. 

Lógó, mindent eltakaró bő klepetyusok és farmer volt a ruházatom, teljes mértékben az észrevétlenséget és a kényelmet választottam a nőiességem kihangsúlyozása és a klasszikusan elegáns viselet helyett. Persze a közvetlen környezetem, így is szeretett és elfogadott olyannak, amilyen voltam, de mindig kihangsúlyozták, nem vagy kövér, csak teltecske…de ez már sok neked, ez nem jó a szívednek, a lábaidnak…szóval az egészségednek. A féltő szeretet ott bujkált a mondataikban. 

Tehát eljött az a pillanat, amikor bepánikoltam.

Mi van, ha a túlsúly miatt fokozatosan leromlik a szervezetem, minden szervem elkopik, jönnek sorban a kritikus betegségek és itt állok majdnem 59 évesen, a gondolatban sokat tervezett unokák, dédunokák körében eltöltendő, boldog öregkor egyre csökkenő megélési esélyeivel. Ösztönszerűen kerestem a lehetőségeket a változtatásra.

Ekkor találkoztam a belvárosban egy nagyon régi barátunkkal, F. Péterrel, aki, látta, hogy, milyen látványosan tolom magam a flaszteren, megjegyezte: Nézd Erikám, pár hete nem eszem fehér kenyeret, sütiket…és hipp-hopp, leugrott rólam 5 kg!

Ezzel egy időben megláttam a Testszerviz kérdőívét a Facebook-on, amit kiváncsiságból kitöltöttem és elküldtem Neked Tamás! Innét fogva indult az én új életem! Innét fogva fog tartani az én életem végéig ez a program, aminek alapjait magamévá tettem, folyamatosan tanulom.

Kedves Tamás! Nagyon szépen köszönöm, hogy segítettél engem a 12 hét alatt ezen az úton, visszaterelgettél, amikor „bűnbe„ estem (legalább egyszer ki nem?) megosztottad az elméleti tudásodat és gyakorlati tapasztalataidat velem. Folyamatosan bombáztál az étkezési ötletekkel, jöttek a Fb-on a tájékoztatók szervezetünk működéséről, az élettani hatásokról, jobbnál-jobb turmixok és kreációk leírásai.

Az eredményem, azt gondolom, magáért beszél!

Álmaimban sem gondoltam, hogy éhezés nélkül, a testszerviz program étkezési alapjainak köszönhetően, napi 5-ször kedvemre valót ehetek, pár hét után elmúlnak a több, mint két évtizedes térdfájdalmaim, hosszú hetek óta heti kétszer spinningre tudok járni és végig tudom már tekerni az 1 órát, annyira megerősödtem.

Ja, és mellékesen lekopott rólam 14 kg!

Már észreveszik, hisz látható és dicsérnek, ami határtalanul jól esik. Jól érzem magam, színesebb lett a világ, a nyári ruhatáram már fiatalosabb és divatosabb lesz. Természetes már, hogy nagyon-nagyon hosszú távra és jó minőségben tervezzem az életemet, a Sorssal egyetértésben. Az eredmény nem csak az enyém, hanem a Tiéd is, Tamás, amit nem tudok eléggé meghálálni. Egyedül nem tudtam volna végig vinni, kellett a folyamatos kontroll a személyes konzultációkon, a kapcsolattartás az e-mailokon keresztül. 

Csak arra tudok „törekedni” köszönetképpen, hogy továbbra is e szerint az életmód szerint élek és elmesélem mindenkinek az én kis „sikertörténetemet”.

Persze, nem szeretnék itt megállni, csak megpihenni, és erőt gyűjteni, hisz ezzel az életmóddal a számomra normális testsúly is elérhető (67 kg),… de ez már egy másik történet lesz.

Szeretnék Tamás személyesen Neked hatalmas köszönetet mondani, kívánok sok sikert és eredményes munkát magad és Csapatod számára, illetve biztatom az engem követők táborát. Üzenem, hogy egyedül nem megy és nincs lehetetlen sem!"

 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

 

 

 

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem