Erzsike

Erzsike

Testszerviz közlemény: A képen nem Erzsike fényképe szerepel, hanem egy marketing célokra készített műkép.


 

Szia Katika! 

Szeretném megosztani mindenkivel az eddigi tapasztalataimat a Testszerviz programról Április közepén "véletlenül" találtam rá a programra. Egy étkezéssel kapcsolatos cikkben az egyik hozzá szóló Babos Katika volt. Azonnal rákerestem a névre és az általa említett honlapra. Tetszett, amit a Testszervizről olvastam és Katika bemutatkozása is nagyon szimpatikus volt. Bár egy percig sem hittem el, hogy ez nálam is működhet. 61 éves vagyok, és kb. 26 éves korom óta küzdök a kilókkal.(Eddig mindig ők győztek!) Gondolta, azért még adok magamnak egy utolsó, esélyt. ( Már túl voltam a világ összes legjobb fogyókúráján! Az eredményt mindenki megsaccolhatja) Kitöltöttem a jelentkezési lapot, és hamarosan kapcsolatba kerültem Babos Katikával. Nagyon szimpatikus volt az a szeretet teljes segíteni akarás, amit megtapasztaltam részéről. Azt éreztem, hogy lehet, itt győzhetek!  Április 24-én elkezdtem a programot.

Katika útmutatásai alapján. Tetszett, hogy mellettem van, bármikor kérdezhetek. Buzdít, segít, javasol, útmutatást ad, elmagyarázza, mi történik a testemmel. Mi miért jó és mi miért nem. Nagyon sokat tanultam tőle! 

Azt nem mondom, hogy könnyen kezdtem. Az első 3 napban bármit megettem volna, hogy túléljem. Naponta hívtam Katikát, aki nyugtatott, biztatott, és nagy türelemmel századszor is elmondta, mit csináljak, mit egyek. Ma már sokkal könnyebbek a napjaim!

Az első 35 napom igazi nyereségei:

-jó barátságba kerültem a salátákkal (pedig korábban kerültem őket)

-az ételek elkészítése sokkal kevesebb időt vesz igénybe

-energikusabb vagyok, több mindent meg tudok csinálni, mint korábban

-ritkán érzek fáradtságot, nyugodtan alszom, reggel kipihentem ébredek

-kezemen- lábamon a bőr problémák kezdenek eltűnni

-sok új receptet próbáltam ki, élvezettel készítem

-a végére hagytam a legjobbat, 6,5 kilót fogytam a 35 nap alatt ilyen még soha nem történt velem egyik csoda fogyókúrámnál sem!

És végül, de nem utolsó sorban megismertem egy csodálatos embert, Babos Katikát, akinek mindezt köszönhetem! Magamat ismerve a sok kudarc után, tudom, hogy ez nélküle nem sikerült volna!

Az igazi motiváció persze nem a fogyás volt, ( na jó! lehet, hogy az), hanem szeretnék minőségi életet élni, élvezni az unokáimmal, családommal töltött időt. Nem "itt fáj-ott fáj öregasszonyként", hanem energikus, egészséges nagymamaként! 


 

Köszönöm Babos Katika! Számítok rád a következőkben is! Mindig szeretettel gondolok Rád, és erre a nagyszerű Testszerviz programra!

 

Erzsike 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem