F.Á.

F.Á.
“Életmódváltás…” 3 hónappal ezelőtt még féltem ettől a sokunk számára nagy szótol, viszont mára már tudom, hogy nem is olyan ijesztő. 

Azért kezdtem el Zsuzsával a programot, mert azt éreztem változtatnom kell az életmódomon. Le akartam foglalni magam valamivel, így a kellemest a hasznossal egybekötöttem.

Amikor “belül” jól érezzük magunkat, az kisugárzik, külsőleg is megmutatkozik, úgy külalakra, mint kedélyállapotra egyaránt.
Nem voltam soha túlsúlyos, mégis a leadott majdnem 5 kilótól sokkal jobban érzem magam. A ruhaméretkben is nagyban látszik a változás, mindezt könnyen, szinte semi komolyabb erőfeszítés nélkül éretem el.
Zsuzsa javaslatait és tanácsait betartva gyerekjáték volt. Nagyon sokat segített, rengeteget tanultam tőle a szervezet működéséről. Elmondta, milyen alapanyagokat mire lehet felcserélni, azóta sokkal egészségesebben étkezem, figyelve arra, hogy mi tesz jót a szervezetemnek.

3 hónapja életvidámabb vagyok, a stress mondhatni teljesen eltűnt a mindennapokból, jobban alszom, mindezt a Testszerviz programnak és Zsuzsának köszönhetem.
Az életmódváltás megtörtént, így fogom tovább folytatni, mert egészségesebb vagyok, tudom már, hogy mire van szüksége a szervezetemnek és mire nincs.

Köszönöm Zsuzsa, Köszönöm Testszerviz! 
 
 
Ha szeretnél te is hasonló sikereket, akkor ne habozz!
Töltsd ki a tesztünket most és légy vendégünk egy ingyens beszélgetésre!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem