Gabi :-)

Gabi :-)

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!Sikerem a Testszerviz program alatt

Az elmúlt évben kezdtem el nézegetni a Testszerviz oldalát, igazából ekkor fedeztem fel, hogy nemcsak jó receptek, de hasznos és érdekes cikkek is vannak az oldalon, amit hasznosítani tudnék.

Kitöltöttem a tesztet az ingyenes konzultációra, kerestem egy konzultánst és megtaláltam Babos Katát, akinek nagyon sokat köszönhetek.

Elkezdtem a Testszerviz programot és 2 hét után azt vettem észre, hogy energikusabb, nyugodtabb vagyok, a stressz elszállt. A bőröm kisimult,6kg -al és 48cm-el lettem kevesebb a 3 hónap alatt.

További Testszerviz sikereim, hogy a vérnyomás problémám elmúlt és a fejem is sokkal kevesebbet fáj, ízületi panaszaim lecsökkentek, nem fájnak az ujjaim.

Az emésztésem jó útra tért, kevesebb a puffadás. E téren a végleges állapotomért még további munkára lesz szükség, de a megtanultakkal folytatva nem lesz nehéz.

Összegezve egy átváltozott  életvitellel, új konyhatechnikával élhetem az életem.

Ezekhez a sikerekhez persze Kata 0-24-ig támogatása is kellett, mert sok kérdésem volt és mindig gyorsan kaptam választ bármikor.

A heti konzultációk szintén nagyon sokat segítettek, átbeszéltük a felmerülő problémákat.

Nagyon szépen köszönöm Katának a segítséget és férjemnek is, aki segíti a szervizelést azzal, hogy csinálja velem. Így már ő is fogyott 5kg-ot.

H Gabi

Frankfurt

2018. február 17.


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Gabi is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem