Hajni

Hajni
„Kedves Kata!!
Mióta az eszemet tudom, mindig is túlsúlyos alkat voltam. Általános iskola óta zavart a súlyom. Próbáltam tenni ellene mindenféle kúrával, de csak jojó effektus lett belőle. Ikreim születése után/8éve/ már-már feladtam a reményt, hogy valaha is csinos leszek. Pár éve kipróbáltam táplálkozási stílusokat is, mozgással vegyítve, de annyit értem el vele, hogy nem híztam.
3 hónappal ezelőtt szembejött velem a lehetőség, hogy szervizeljem a testem.  
Teljes reményvesztettségemben és egyre növekedő ízületi problémáimban úgy láttam jónak, ki kell próbálnom. Ha annyi sok embernek sikerült, nekem is működnie kell. Teljesen belezavarodtam már az addig olvasott mindenféle diétába és helyes étkezési szokásokba.
Belevágtunk és nagyon egyszerűen indult; azt adom a testemnek, ami használ, és nem adom, ami árt!!
Kiszelektáltuk az étrendem, és meglepően tapasztaltam, hogy nem kívánom a kenyeret. A reggeli turmix nemcsak hogy finom, de eltelít kora délutánig is.
Az állandó nassolási rohamok elmúltak.
Rosszul aludtam és nem volt pihentető sem, mára már időben lefekszem és reggel frissen, energikusan kelek. Estére még van energiám, nem pedig hullafáradtan beesek az ágyba.
A mértéktelen evéseket felváltotta az okos táplálkozás.
Számomra nagyon meglepő volt, hogy életre kelt a bensőm. Elmúlt a teltségérzetem, has puffadások. 
Fura volt megfigyelni melyik ételre hogyan reagál a szervezetem. Nehéz volt? Nem! Éheztem? Nem, sőt! Egyszerű és könnyen betartható, megtanulható. Heti 3-4 alkalommal tornázom, igyekszem ezt felvinni heti 7 alkalomra.
Korábban sokat dagadt és fájt a két kezem, ez már a múlté.
A szülési csíkok, melyek megmaradtak, elkezdtek halványodni, sőt a két karomon is voltak repedések a túlsúlytól, ezek is eltűntek. 
Sokkal simább és feszesebb a bőröm!
Rengeteg jótékony hatását tapasztaltam a programnak, köztük a 2 éve fennálló laktóz érzékenységem is elmúlt teljesen!
Apró visszerek voltak a lábamon, eltűntek. Már nincs nehézláb érzésem és elmúlt az az érzés is, hogy este nem nyugszik a lábam az ágyban. 
Talán sokaknak vicces lesz ezt olvasni, de számomra kisebb csoda, akik túlsúlyosak pontosan tudják milyen kincs ez: a napokban fedeztem fel, van újra bicepszem, nem csak háj lötyög, ha térdepelek, végre a sarkamon ülök, nemcsak a combon tart ki. Gerincfájdalmaim is elmúltak, pedig sérveim vannak/voltak. 
Fantasztikus érzés mikor a mérleg napról napra kevesebbet mutat, és közelebb kerülsz álmaid súlyához!!Még a felénél járok a kitűzött célnak, de ha tükörbe nézek,már egészen mást látok. Újra van önbizalmam, energikus vagyok, és könnyűnek érzem magam! Sokkal kevesebb étel is elég most már.
Sosem gondoltam volna, hogy ekkora eredményt fogok elérni a program végére!! Legnagyobb örömöm, hogy a család is nyitott most már az új étrendre. Ennek látszatja is van, mert elsős gyermekeim játszva túlesnek egy megfázáson, már nem kell 2 hétig itthon feküdniük. Férjem még idegenkedik a turmixtól, de a főételeket már szívesen fogyasztja, ami hatalmas siker és öröm számomra!
Elért eredményeim 12 hét alatt:   
-13 kg  
Derék -12,5 cm, 
Comb -6cm, 
Csípő -8,5cm,
Felső kar -3,5 cm,
Mell -4 cm, 
Mell alatt -10,5 cm
Köszönöm Kata!! Egy csoda, ami bennem zajlik!!Nagyon hálás vagyok az Úrnak ,hogy megismerhettelek,  és  bátran ki merem jelenteni, hogy nagyon jó barátok lettünk .Fantasztikus ember vagy; Segítőkész, kedves, nagy tudású , aki minden pillanatban kész segíteni és tanácsot adni. Hálás vagyok, mert nélküled nem ment volna. Nagyon jó volt hetente beszélni, mindig motiváltál, ha kellett dicsértél, támogattál, kijavítottál és helyes útra tereltél. Köszönöm Neked!
Csúcs szuper érzés mikor a fogyás lebeg a szemed előtt, de kapsz egy csomó pozitív változást is ajándékba.
Mivel teljesen beleszerettem az egész programba és testem működésének ismeretébe, így én is jelentkeztem konzultánsnak, hogy másoknak is segíthessek. Hamarosan már engem is kereshettek, és állok mindenki szolgálatába az egészség érdekében!!
Ajánlom bárkinek, aki túlsúllyal küzd, vagy csak nem jól érzi magát a bőrében, álmatlansággal küzd, stresszes életet él. szóval bármilyen problémád van, a szervizelésre mindig szükség van!!
Köszönöm a segítséget!
Hajni”

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem