Jolánka

Jolánka
Sziasztok. Jolánka vagyok.
Először is szeretném elmondani, hogy Erdei Tünde Testszerviz konzultánssal jó néhány éve kolléganők vagyunk. Amikor Tünde annak idején elkezdte a programot, csodáltam, hogy milyen kitartóan csinálj azt, amit a konzultánsa mondott, közben arra gondoltam, én biztosan nem tudnám ezt végigcsinálni. Amikor vége fele járt a programnak, irigykedtem egy kicsit, hogy milyen csinos és mennyire jól érzi magát a bőrében. Nagyon megörültem, amikor megtudtam, hogy Ő is konzultáns lesz. 
 
Eldöntöttem, vagyok én is olyan bátor, hogy megcsináljam, főleg az ő segítségével! Két félelmem volt, hogy éhezni fogok és, hogy nem fogom ezt tudni végig csinálni. Végül azért vágtam bele, mert nagyon sokszor voltak gyomorfájdalmaim, fáradtság gyötört, térdfájdalmaim voltak évek óta, amire gyógyszert is szedtem, mindhiába, mellesleg volt pár kg. súlyfeleslegem is, de azzal soha nem foglalkoztam, soha nem fogyókúráztam, azt gondoltam úgy van jól, ahogy van.
Az első pár nap nehezebben ment, mert mindig arra gondoltam, hogy én erre nem vagyok képes, nagyon kicsi volt az önbizalmam, de Tünde mindig megnyugtatott, ott volt velem, amikor csak szükségem volt rá és biztatott, hogy milyen ügyes vagyok, hogy nagyon jól csinálom és ez erőt adott a folytatáshoz és kezdtem elhinni, hogy én is meg tudom csinálni.
 
Ahogy telt az idő egyre jobban éreztem magam és tudtam, hogy végig csinálom. A gyomrom nem fáj, már szinte bármit meg tudok enni, jobb lett a közérzetem, fittebb lettem, nagy lett a stressz tűrő képességem, az elmúlt az évek óta tartó térdfájásom, sokkal jobban alszom és az önbizalmam is nőtt. A zöldturmix lett a kedvencem, abból mindig két adagot készítek, hogy maradjon délutánra is, amikor a munkából haza jövök.
És igen, megcsináltam, de tudom, hogy nincs még vége, mert olyan tudást kaptam az elmúlt 12 hétben, amit ezután is könnyen tudok alkalmazni. Nagyon szépen köszönöm Tündének, hogy ilyen kitartó konzultánsom volt és nem mellesleg sikerült fogynom 6 kg.-ot.
Csak ajánlani tudom mindenkinek, mert rengeteg törődést, biztatást és tudást kaptam tőle.
 
Sok sikert mindenkinek!
 
Ha nekem sikerült, nektek is fog!
 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem