Jozi

Jozi

Szia Tamás!

Ígértem mára neked egy összegzést.

Mikor 3 hónappal ezelőtt elkezdtem a Testszerviz programot, egy dolog motivált: VISSZAKAPNI A LENDÜLETEMET ÉS AZ ENERGIÁMAT, eltüntetni a fáradtságot és a lassúságot, ami egyre inkább elhatalmasodott rajtam. 

Örömmel tapasztaltam, hogy Töreki Tamás segítségével ez a vágyam napról napra teljesült. Először csak időszakosan tért vissza az energiám, majd leesett, de a kitartó munkának és étrend változtatásoknak köszönhetően MA MÁR EGÉSZ NAP "PÖRGÖK". Ismét végigviszek egy napot frissen, üdén mind szellemileg, mind testileg aktívan. 

Ezen kívül - 20 cm-rel lett karcsúbb a derekam. Ez óriási eredmény! 
Az alakom hétről hétre egyre nőiesebbé vált a program alatt. Magam is meglepődtem azon, hogy ez a változás nemcsak kívülről lett látványos, hanem belülről is. Megváltozott a kisugárzásom és újra mosolygóssá, vidámmá váltam. Kb. a 8. hétnél jártam, mikor azt mondtam Tamásnak: "Képzeld! NŐNEK ÉRZEM MAGAM ÉS EZT ÉLVEZEM IS!" (Tudni kell rólam, hogy mindig fiús típus voltam.) Elkezdtem csajos ruhákat és szoknyákat vásárolni magamnak. 

Végigfutva a nyereségeken:
- Először megszűnt a kezeim és lábaim vizesedése.
- Letisztult a bőröm.
- A krómot, amit az inzulinrezisztenciámra szedtem, elhagytam. Az elmúlt 3 hónap alatt egyszer sem esett le a cukrom, egyszer sem voltam rosszul. 
- Fogytam 12 kg-ot, 20 cm-t karcsúsodtam derékban és fantasztikusan jól érzem magam! 
- ...és az ÉN IGAZI NYERESÉGEM, HOGY ELÉRTEM AZT, HOGY MINDJÁRT 40 ÉVESEN ÚJRA LENDÜLETES, ÉLETVIDÁM, MOSOLYGÓS ÉS ENERGIKUS VAGYOK!!! 

Megcsináltam!!! Életmódot váltottam és ezt neked köszönhetem, Töreki Tamás!
Hálás vagyok a családomnak és Tamásnak, hogy fogták a kezemet a nehéz időszakokban (elviseltek, mikor lejöttem a cukorról) és kitartottak velem együtt.


 

Ha szeretnétek mindezt a nyereséget megélni és készek vagytok szembenézni a nehézségekkel és feszegetni a saját határaitokat, akkor bátran vágjatok bele a Testszerviz programba! Megéri!!! Hosszú távon csak nyerhettek vele!!!

Jozi

       

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem