K.Ancsa

K.Ancsa

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!


 

Kedves Szabolcs!
Nem tudom Neked eléggé megköszönni az elmúlt száz napot! Lássuk, mit kaptam Tőled és a programtól.
Az elmúlt években folyamatosan rakódtak rám a kilók. Az eszemmel tudtam, hogy a csodapirulák és a villámdiéták nem vezetnek sehová, mégis időről időre bedőltem nekik. Minden este elhatároztam, hogy nem vacsorázok. Csak egy-két tojást. Meg egy kis sós mogyit. Na jó, még egy kis sajtot. Most már úgy is mindegy, eszem egy kis csokit. És soha nem volt vége. Emellett rosszul aludtam, éjjelente gyakran felébredtem, órákig nem tudtam visszaaludni. 
Nyáron a Dolomitokba készültünk sziklát mászni. Akkor voltam 62 kiló. Gondoltam, jó lenne legalább 60 alá menni. Ismét találtam valami "tuti" megoldást. Az indulás előtti napon mérlegre álltam: 65 kiló voltam! Teljesen elkeseredtem. Tudtam, hogy valamit tennem kell, de éreztem, hogy egyedül nem vagyok rá képes.
A nyaralás 5. napján a Facebookon egy csoportban akadtam rá az ajánlásodra. Első pillanatra szimpatikus volt. Hogy mi fogott meg benne?
1. Az, hogy kitöltve a tesztet rájöttem, hogy ez pont rólam szól. 
2. Teljesen emberközeli volt. Nem voltak benne hókusz-pókuszok, teljesíthetőnek tűnt (az is)
3. A receptek is egyből megtetszettek.
A programot szeptember 22-én kezdtük online. (teljesen jól működött 700 km távolságból is) Már az első hónap hihetetlen változásokat hozott! az éjszakákat végig tudtam aludni, gyakorlatilag stresszmentesen éltem. Az étrendbeli változtatásokat könnyen be tudtam illeszteni a mindennapjaimba. A kezdetektől jól "tűrtem" a cukor és liszt megvonást, nem voltak sóvárgásaim.
Az első hónap már hihetetlen eredményt hozott. Kilókban -3,5 kg, centikben - 23 cm! Nagyon jól éreztem magam a bőrömben!
Sok segítséget és támogatást kaptam Tőled. Bármikor fordulhattam Hozzád a kérdéseimmel.
És akkor most a 3 hónap eredménye számokban:
 - 9 kg
- 37 cm össz. kerület
- 2 ruhaméret
Nagyon jól érzem magam, tele vagyok energiával. A szekrényből előkerültek a "még egyszer belefogyok" ruhák :)
A program vége pont a karácsony előtti hétre esett. Ez egy jó teszt volt, hogy mennyire szaladt el velem a ló az ünnepek alatt. Bizony előfordult, hogy vétkeztem. Bevallom, azért nem volt bűntudatom, mert tudtam, mit tudok tenni azért, hogy ez visszafordítható legyen. Dec. 19-én 55,6 kg voltam, most január 1-én 56 kg. Tehát elmondhatom, hogy nem hagytak az ünnepek maradandó nyomot. :)
Megújulva, tele energiával és tervekkel vágok az új évnek.

Ancsa


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Ancsa is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem