Kádár Erika

Kádár Erika
Úgy gondolom, ahhoz, hogy egészségesen éljenek az emberek mindenkinek ismernie kellene a Testszerviz programot!Teljes egészében egy harmonikusan összeállított program, ami roppant hatékony!
 
Számomra kecsegtető volt már a legelején, hiszen, ha egészségesen étkezünk, az már magával vonja azt az elméletet, miszerint a fogyás magától áll be.Természetesen elsődleges a kitartás, a türelem, hiszen legtöbben egyik napról a másikra várnak változást, akkor is, ha tudják, ez így nem megvalósítható.
Épp ezért a kitartás mellet a biztatás, támogatás is nagyon fontos – hiszen kitűztem egy célt, legyen eredményes. Én ezt a támogatást meg is kaptam Péterfi Réka személyében, aki rengeteg jó tanáccsal látott el a program során. Persze a magam részéről az önkontroll is lényeges volt.
 
Környezetünk tele van mű dolgokkal, természetellenes reklámokkal, és sajnos vannak, akiket ez elkápráztat, és észre sem veszik, mennyire rossz úton haladnak, bevett helytelen táplálkozási szokások, majd elhízás, rossz közérzet, tehát borzasztó életminőség. Amikor erre rájövünk, a legtöbb esetben már késő! Mégis, ha megismerkedünk ezzel a zseniális programmal, ami életmódváltást, mondhatni szemléletváltást eredményez, talán ráébredünk, hogy ez a helyes út, egy optimálisabb, boldog élet irányába.
 
Számomra hasznos volt és örülök, hogy végigcsináltam, ha olykor nem is voltam hiteles, a fontos dolgokat raktároztam magamban, és ez a lényeg, hogy továbbra is fönntarthassam, figyeljek az étrendemre, az összetevőkre és eszerint táplálkozzak. Július elején még 63-64 kg voltam, most 58,5 kg. Folytatni fogom egyedül is!
És köszönet Suba Réka doktornőnek is, aki szakértelemmel, kedvességgel, lélekkel teszi a dolgát. Csak gratulálni tudok!

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem