Kira

Kira

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Amikor egy gyermek szemében felcsillan az elveszettnek tűnt kis mosolya, egy nehéz időszak után ... FELBECSÜLHETETLEN!!

"Amikor azzal a ténnyel szembesültem a 12 éves lányomnál, miszerint autoimmun hepatitis (májgyulladás), és pajzsmirigy túlműködéses azt hittem beleőrülök. Heteken keresztül jöttek a különféle vizsgálatok, egyáltalán milyen stádiumban van, végül Pesten kötöttünk ki, ahol az Immunológus doktornő végre megállapította, sajnos szteroid nélkül nem ússza meg. Laborértékei alapján nem kecsegtettek semmi jóval. A betegséggel kapcsolatban több információhoz jutottunk az interneten mint az elmúlt hetekben az orvosok tudattak velünk. Már eltelt 3 hónap, a szteroid szedésével közben 14kg-mal gyarapodott a testsúlya, viszont a laborértékei nem mozdultak jó irányba, közben a kezelőorvosai többször jelezték diétázni kellene a Kirának. Azt sajnos sehol nem tudatták mégis hogyan kivitelezzük a diétát, egy fejlődésben lévő gyermeknél ilyen problémákkal. A családon kétségbeesés, és a tehetlenség uralkodott közben az orvosok türelemre bíztattak, szerencsére Kira jól viselte a történteket egy igazi kis harcos.

Amikor gitár órára vittem a Kirát, ott maradtam és beszélgettem édesanyáddal nagyon elvoltam keseredve, ő elmondta mivel foglalkozol és bíztatott, már most hívjuk fel a Bettit, beszéljek veled.

Biztos vagyok benne, hogy véletlenek nincsenek!

Már az első beszélgetésünkkor bizalmat árasztottál, érezhető volt, hogy amiről beszélek számodra nem ismeretlen téma, és felcsillant a reménysugár, van kiút. Gitár óra után megbeszéltem a Kirával, és a családdal, elkezdjük a Testszerviz programot veled.

Bevallom kicsit féltem, hogy mennyire fogad bizalmába téged a Kira, az utóbbi időben megannyi történés közepette még, ha nem is adta jelét sok megpróbáltatáson ment át, és egy 12 éves gyermeknél ez nem kevés lelkitraumát okoz. Az első hét után a szívébe zárt téged. A naplójába amit hetente átnéztél nem engedte, hogy más beleírjon csak is ő. A heti konzultációkon végig figyelmesen hallgatott, jó volt látni milyen lelkesedéssel beszéltél a témakörökről, és számunkra is érthető nyelven sokat tanultunk arról mi jó, a testnek és mi nem. Soha nem kellett könyörögni a Kirának, hogy betartsa azokat a dolgokat melyeket ajánlottál neki, és ennek nagyon örült a család, tényleg találtál mindenre megoldást számára. Elkezdett szépen fogyni és láttuk rajta, neki nem esik nehezére. Ezúton is köszönjük a sok receptet.

Eltelt két hónap közös munka veled és akkor jött az első igazán jó hír számunkra. A kötelező vérvétel labor eredményei olyannyira jók lettek, még a kezelőorvosa is meglepődött majd azt mondta elhagyhatja a szteroid szedését. Végtelenül örültünk neki, sőt megdicsérte milyen szépen mennek le a kilók. Mostanra már 14kg val kevesebb a Kira, a labor értékei egyre jobbak. A család többi tagja is fogyott aminek szintén örülünk.

Hogy mit kaptunk a programtól? Kirát megtanítottad hogyan tudja egész életén keresztül az autoimmun betegségét „kordában” tartani a táplálkozásával, és ami fontos, nem okoz nehézséget.

A szaktudásod, motiválásod, kedvességed, bíztatásod hozzásegítettek a sikerhez.

Végtelenül hálásak vagyunk Betti!

Ui: Kira írta

"Az első 2 hétbe úgy éreztem hogy nekem ez nem fog sikerülni! Mindent úgy csináltam ahogy mondtál és 71kg-ból 57kg lettem.

Mindent lecseréltünk arra amit ehetek és így fogytam le. Ha Betti nincs nekem ez nem sikerült volna."

Nagyon szeretünk és köszönjük, hogy vagy nekünk!"

Erzsébet és Kira

 


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Kira is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem