László

László

MIRŐL IS SZÓL EZ A PROGRAM? MI EREDMÉNYEZ ILYEN EREDMÉNYEKET?

ITT MEGTUDHATOD!

 

László sikerei a programból, itt olvashatod: 

"Régen tudom, évtizednèl is régebben - hogy nincs rendben, hogy több, mint húsz kiló a fölösleges teher, amit cipelek! A háziorvosom pedig mindig piszkàlt rendesen, hogy: ,,rendben folytassa a régi életét és szokásait, de közben szakítson időt a végrendeletét irogatni is!” Ugyanis a vércukrom a kritikus határ körül mozgott, 7,2 a testszerviz előtti vizsgálat 6,4 volt. Nem beszélve, a szívet ért terhelésről!

Szóval a konzultánsommal beszélgetve eldöntöttem - amit már rég tudtam, hogy meg kell tegyek - hogy változtatok étkezési szokásaimon! Most a program leteltével, 8 kilót ,,hagytam" el, pedig még a mozgást nem tudtam beépìteni az életprogramomba. Csak az evési szokásaim átalakítasával értem el ezt az eredményt! Nálam az evés szakmai ártalom, ugyanis szakács vagyok. És milyen cégér, egy csupa-csont szakács! De félre a viccel! Eddig is szerettem azokat az ételeket, amelyek úgymond egészsègesek, csak az elkészítéséhez nem volt időm. Tudjátok - a régi szokások rabsága! Főleg az édesszájúaknak.  

De, megtaláltam Annát és az általa képviselt Testszervíz Programot, amelyet tőlem telhetően végigcsináltam. És egyáltalán nem bántam meg! Kicsit furcsa, hogy a mérleg ennyit mutat, viszont kellemes izgalommal tölt el a mérlegelés előtti perc: vajon keskenyedtem-e egy cseppet megint? És, jól érzem magam, még a szervezetem is kívánja a mozgást - amire ki van éhez(tet)ve sajnos. És biztos vagyok benne, hogy a többi várt eredmény is jönni fog!

Ha te is, segítsègre vársz és az szándék megvan benned egy jobb minőségű egészségesebb életre, akkor győzd le magad most és fogd meg a Testszervíz Tanacsadód kezét és csapj bele!" 


Mire vársz még?  Pap László

2016. 04. 27.

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

 

 

 

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem