M. Timi :)

M. Timi :)

SZERETNÉK ÉN IS ILYEN SIKEREKET ELÉRNI!


 

Kíváncsi vagy Timi sikereire? Olvasd el! Érdemes! 

 

„Hogy miért is kezdtem neki a programnak? Hogy miben változott az életem, amióta szervizeltem a testem?! Nos, elmesélem…


Amióta ismerem magam, mindig is problémám volt a súlyommal és ebből kifolyólag az önbizalmammal is. Kihatott a közérzetemre, a mozgásomra, a mindennapjaimra. Sokat pihentem, mert örökké fáradtnak éreztem magam, örökké ódáztam a teendőimet és nem utolsó sorban ingerült, meg türelmetlen is voltam mindennel, mindenkivel.

És akkor találkoztam Rékával! Ahogy mondtam már neki is, valamiért a sors is azt akarta, hogy mi egy nagyon vagány előadáson találkozhassunk először, aminek az eredménye ez a közös munka lett, a testem szervizelése. És én ezért, nagyon hálás vagyok Neki! Ezúton is köszönöm még egyszer, hogy számíthattam rá, a nehéz pillanatokban is mellettem állt, nem dorgált meg, ha becsúszott „egy kis tilos” az étkezéseimbe, biztatott és hitt bennem, ami után, én is elkezdtem hinni magamban, önbizalmat adott a folytatáshoz!!!

Hétről-hétre megtanította nekem, hogy mit tanácsos és miért, mire kell figyelni az étkezések során, a vásárlásnál, az alvásnál, a mozgásnál (ami az én életembe nem játszott szerepet,ez idáig). Megtanultam figyelni a testem reakcióira (jó megfigyelőnek tartom magam,de mégsem figyeltem a testem apró és nagyobb jelzéseire). Megtanultam tudatosan vizet inni,mert a napi folyadék bevitelem sajnos kávé volt,amiből képes voltam meginni egy vagonnal. Most már napi egy-két kávé és a minimális folyadék bevitelem 2 liter víz+ a turmixok. Féltem attól, hogy nagyon nehezen fogom tudni alkalmazni a mindennapi kis életemben, de most már minden nap előre megfontoltan pakolok, úgy a munkahelyemre, mint az utazásokra. Többet vagyok a konyhában, de megéri számomra. Három hónap alatt egyszer sem éreztem, hogy éhes vagyok. Réka rávett a mozgásra is, nehezen ment, de végül elkezdtem tornázni is a siker érdekében, ami nálam maga a csoda és érzem, hogy a mozgásigényem egyre csak nő. 

Az energiaszintem napról napra megugrott, kiléptem a lajhár életmódomból, egész nap képes vagyok pörögni és nem vagyok fáradt. Nem hogy energikus is vagyok, hanem egyszerűen boldog is. Szó szerint ragyogok kívül – belül. Egyre többen mondják, hogy más vagyok.  Ki vagyok cserélve és ezt nem adnám semmiért. Na meg a mérleg is, meg a tükör is kezdi azt mutatni, amit akarok látni .... Éssss ennek még távol sincs vége. Az alap ki van rakva és jöhet rá az építés.

Az biztos, hogy Én már hiszem és tudom azt,hogy működik ez a program és alkalmazni is fogom a tanultakat !  Köszönöm Réka”

 

M.Timi

 

 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Segítünk Neked ebben! Timi is úgy kezdte, hogy kapcsolatba lépett velünk! Tedd azt Te is!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

 

 

 

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem