Moni Angyalka

Moni Angyalka
"Köszönet a TESTSZERVIZNEK
 
Hát én azzal kezdeném, hogy mikor erre rátaláltam a facebookon, nagyon meggyöző és könnyedén beszerezhető, elfogatható, és nem koplaló “diétái” vannak.
Ezért hát gondoltam kipróbálom, hátha ez mégis csak beválik, nagy reményt nem tettem bele, mert ez nem az első alkalom, hogy belefogok valami diétába, vagy csodatablettát szedek, nagy eredmény sohasem volt.
 
Tudatába voltam az egéségügyi problémámnak: hormonzavar nagyobb mértékben, vérnyomás, nyugtalan alvás és a stresz is rá játszott. Endrokinológushoz járok midjárt 7 éve, a hormonrendszer visszaállításval harcolunk a doktor úrral. Mondta, hogy kellene egy olyan diétát elkezdeni, ami nem bántja a hormonokat. Ahogy böngésztem a Testszervizt mind-mind az enyémnek éreztem ezt a programot, már nem győztem kivárni az elsö konzúltációt. Ezúttal is köszönöm és hálás is vagyok Szabó Ilonának, hogy bevezetett engem ebbe a programba.
 
Mikor a programot kezdtem 2022.03.15. volt, s 127,8 kg voltam. Most már eltelt kettő és fél hónap, 120 kg vagyok, szóval 7,8 kg-mal kevesebb. Én ennek nagyon örülök, mert ilyen nagy eredményt még nem értem el, pedig sokszor próbáltam. A problémámat is megoldotta, igy hát ki is tudom jelenteni: nincs nyugtalan alvás, stressz, éhségérzet, fáradékonyság, puffadás és még több mást is sorolhatnék.
 
Ezért hát, szertném ezt a programot ajánlani mindenkinek, aki úgy gondolja hogy, egészségesen és biztonságosan életmódot váltana, hogy semmi ne sérüljön. Én ezt nyugott szível és tiszta lélekkel ajánlom, ezt már abba sem akarom hagyni, amíg élek. KÖSZÖNET MINDENKINEK TESTSZRVIZ"
 
- Moni Angyalka, Románia, Szamosardó, Máramaros 2022.

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem