Niky

Niky

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Egy kedves értékesítő nyeresége a Testszerviz programból:

„Én ezt a programot nem a súlyom miatt, hanem az energia szintem miatt kezdtem el. Állandóan kimerültnek éreztem magam, és reggel órákig tartott még igazán fel tudtam ébredni. Gyakorlatilag már dél körül volt, mire tényleg aktívnak tudtam érezni magam. És ezt betudtam annak, hogy én későn fekvő, későn kelő vagyok. Mert ugye az ember mindent megtud magyarázni… 

Nekem az volt a sikerem a programból, hogy végre nem csak tudom, hogy bizonyos ételek nem tesznek jót a testemnek, hanem képes vagyok arra is, hogy ne is egyem meg őket. Ugyanis az egy rettentő ártó tett volt saját magammal kapcsolatban, amikor tudtam, hogy hát elvileg nem kéne, meg nem túl jó az, de mégis megeszem. Most már ez nem okoz gondot.

Ezenkívül régen bármit, bármikor képes voltam megenni és még csak esélyem se volt arra, hogy megfigyeljem mi történik a testemmel az étkezések során.

A program alatt viszont nagyon sok mindent megtudtam figyelni és tapasztalni. Például amikor ettem szénhidrátot, ami cukor vagy gabona féle volt, utána egyszerűen jött a fáradtság és az álmosság tőle.

 

Azt is megfigyeltem a program alatt, hogy minél inkább jobb és minőségibb táplálékot kapott a testem, annál kevésbé nem  kívántam a szénhidrátos dolgokat, sőt amikor megettem valami cukros vagy fehér lisztes süteményt, akkor nem is esett jól.

Egyszerűen íztelennek és élettelennek tűnt. A mostani étrendem sokkal ízletesebb és zamatosabb.


Úgyhogy mindenkinek csak azt tudom ajánlani, hogy tartson ki és fokozatosan engedje el a rossz minőségű ételeket az étrendjéből, mert egy idő után meg fog fordulni, és már a teste saját maga nem akarja ezeket az ételeket. És ez a legjobb a programban, mert ez nem egy olyan diéta, amit végig szenvedünk és alig várunk, hogy vége legyen, hogy utána telezabálhassuk magunkat minden rosszal, hanem tényleg egy életmód, egy étrendváltás. Mivel nagy hangsúlyt kap a fokozatosság, így bárki könnyen bele tud kezdeni és megtudja csinálni.

Csillus Drága, Neked meg nagyon szépen köszönöm a sok segítséget és jó tanácsot, amivel megkönnyítetted az életemet. Az tetszett még nagyon, hogy a program nem csak arról szól, hogy csináld ezt meg csináld azt, hanem egyfajta tudást is ad. Tényleg érthetően és egyszerűen elmagyaráztad, hogy mi, miért történik és mire, miért kell figyelnem. És így sokkal könnyebb, ha ez ember érti is azt, amit csinál. 

További sikereket kívánok neked és a Testszerviz egész csapatának.

Niky"


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket, mint Niky? Energikus, jól működő, számodra is Ideális Testet?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

 

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem