Orsi

Orsi

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!


 

Egy különleges nyereség a Testszerviz program után:

 

"Egy három hónapos változásokban gazdag utazáson vagyok túl és ezennel megpróbálok kicsit írni róla. Informatikus vagyok és nem a nagy szavak embere, de ebben az esetben teszek egy kivételt és megpróbálok rám nem jellemzően bővebben írni. 

Kicsit szkeptikusan álltam neki az egésznek, nem igazán tudtam mi is az egész, miről szól, mit foglal magába, de Rékával első pillanattól nagyon jól talált a szó és egy hullámhosszon voltunk.

Hétről-hétre nagyon hasznos infókat kaptam nem csak a táplálkozásról, hanem mindenről, ami még az életmód minőségének javításában segíthet. Jó, amikor az ember megkapja a háttér információt is, hogy mi miért és hogy működik, nem csak annyit, hogy ezt kell csinálni, mert én azt mondtam. Ez valószínűleg előny, ha az ember egy belgyógyásztól kap tanácsokat. Nálam valószínűleg szakmai ártalom, hogy nem elégszem meg a „csak mert” válaszokkal és kell tudjam a „miértet” is.

 

Az elején kicsit nehéz volt, mert elég lényeges változásokat kellett megvalósítani, új dolgokat bevezetni, másokat kiküszöbölni, de szerintem a 3 hónap során egészen jól sikerült megkapni azokat az elemeket, amikor hosszú távon tarthatóak (pl. zöld turmix nagy kedvenc lett és minden reggelt ezzel kezdek, csíráztatás könnyen megoldható és sokat segít, mozgás, időben lefekvés). Másokkal kicsit meggyűlt a bajom, mint például az almaecetes víz, amire kaptunk megoldást a citromlével keveréssel. Másik nehézség a reggelizés volt, de ha már az ember bevezeti és egy ideig, ha nehéz is, csinálja, akkor előbb-utóbb a szervezet is megszokja. 

 

Rengeteg mindentől függ szerintem, hogy sikerül-e ezeket a dolgokat megváltoztatni, megszokni, betartani. Én hálás lehetek, mert a környezetem támogatott és támogat, sőt, lassanként a környezetemből több személy is legalább egy-egy dolgokat „ellopott” és alkalmazott a programból. Kolleganők körében a zöld turmix lett a sztár J Férjem általánosságában átvette az egészet úgy, ahogy van, a fiam velem együtt rágcsálja a káposztát esténként. 

 

Gondolom mindenki a környezetemben is pont olyan szkeptikus volt, de mikor kezdték látni a változást, akkor kezdtek érdeklődni és kedvet kaptak hozzá. 

Valószínűleg nekem is ez adta az erőt, hogy kezdem hallani a bókokat, hogy látszik a változás stb. Nekem annyira nem tűnt fel, csak ha mérlegre álltam, mert a tűkörben minden nap látom magam.

 

Mindenképp örülök és hálás vagyok a 3 hónapért, az útmutatásért, a tanácsokért, a flexibilitásért (mert nem mindig jött össze személyesen találkozni, de volt Skype vagy telefon alternatíva) és azért, hogy egy olyan kíméletes, ha lehet ezt így mondani, hosszútávon tartható programot kaptam, ami napról napra, hónapról hónapra eredményt fog hozni.”

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, jól működő, számodra is ideális testet?

Végre jó közérzetet?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

 

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem