P. Irmus

P. Irmus
Fogyni szerettem volna, a program előtt sok minden csoda diétát kipróbáltam kisebb nagyobb sikerrel.  De nem működött, ami kiló lement, pár hónap alatt a duplája jött vissza, ami makacsul ragaszkodott hozzám és ezt nem akartam elfogadni. Tisztában voltam, hogy a tartós koplalás és a súlyfelesleg nem vezet jóra, ebből komoly egészségügyi problémáim lehetnek majd. Így vágtam bele a Testszerviz programba, aminek köszönhetően megszabadultam 8,70 kg-tól és összesen vékonyodtam 30 cm-t.
Pár hét elteltével sokkal energikusabb és kiegyensúlyozottabb lettem.  Kimaradt a  frontérzékenységem, az  a sok gyötrő fejfájás, amitől ilyenkor szenved az ember.
Évtizedek óta hajhullással  küszködtem, minden külső, belső kezelést kipróbáltam, ami nem segített. Örömmel tapasztaltam, hogy kevesebb hajam hull, remélem idővel ez is 100%-ban megoldódik. Mert azt is tudom, hogy idő kell a szervezetnek, amíg regenerálódik.
Hétről hétre izgalommal vártam a találkozást Rékával, mert sok új dolgot tanultam azzal kapcsolatosan, hogy mit, miért és mikor tegyünk egészségünk érdekében!
Rékának köszönhetően megkóstoltam életem eddigi legfinomabb sütijét. Csodás élmény volt! Az „ízlelőbimbóim örömtáncot jártak”!
Én, aki mindig utáltam a telet, mindig vártam, süssön ki a nap, de most az idei tél a legszebb számomra, még ha nem is süt a nap és -14 fok van odakint.
Köszönöm Réka ezt az ébredést, hálás vagyok neked, hogy bevezettél és rávezettél az életmódváltás csodás útjára.
 
Ne várj!
Itt az alkalom!
Töltsd ki te is a tesztet és tedd rendben a szervezeted!
Meglátod, remekül fogod érezni magad!

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem