P. Réka

P. Réka

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!


 

Sikereim a Testszervizzel

(mert Nélküle nem ment volna)

Amikor kapcsolatba kerűltem a Testszervizzel, február közepén, nem ismertem a „testszerviz” szó jelentését, hogy mit is takar valójában. Azt, hogy „test” tudtam mit jelent és azt is, hogy „szerviz”, de hogy együtt ez a két szó mit fed, mennyi jót takar, arról halvány fogalmam sem volt.

Az első beszélgetésen a Konzultánsommal folyton hangoztatta, hogy a fogyás csak egy értékes mellékterméke a programnak, és elsősorban magasabb energiaszintet, jobb fizikai közérzetet, magasabb stressztűrő képességet lehet elérni.

A felsorolt pozitív jelzők valahogy nem voltak annyira hihetőek számomra, valószínűleg azért, mert ezeket a dolgokat nemigazán lehet mérni, szemben a fogyással, ami mínusz kilókban és mínusz centikben látszik, lehet pontosan mérni!

S akkor már meg is volt, hogy miért vágok bele a programba: le akartam fogyni!!! Elsődleges célom az volt, hogy az úszógumijaim tűnjenek el! Minek nekem úszógumi, ha úgysem segít az úszásban?!S aztán, ha még történik velem egy csomó pozitív változás... hát állok elébe!

Március elsején, a tavasz kezdetével, friss tavaszi lendülettel elkezdtem én is a Testszerviz Alapprogramot. Hétről-hétre, ahogy haladtam a programon először a plusz kilók kezdtek leolvadni rólam, aztán jött a többi pozitív megtapasztalás, olyanok is, amelyeket nem is gondoltam, hogy meg fognak történni.

Itt fel is sorolnám a Testszerviz Alapprogram során/segítségével elért eredményeimet/sikereimet:

 • Fogyás: 10 kg ugrott le rólamJ
 • Centiben is van változás, nem is kicsi: összesen 37 cm (a derekam 13 cm-rel lett kisebb, a csípőm 10 cm-rel, a combjaim pedig 7-7 cm-rel)
 • Csökkentek a menstruáció körüli panaszaim: már csak enyhe görcseim vannak, nem szükséges görcsoldókat szednem, nincsenek hangulatingadozásaim, eltűnt a „mindent (is) felfalnék” érzés
 • Megszűnt a 2-3 hetente visszatérő gombás fertőzésem
 • Megszűnt a puffadás, teltségérzet étkezések után
 • Mérséklődött a nagyfokú hajhullásom
 • Bevezettem a rendszeres (heti 2-3 alkalom) testmozgást az életembe. Szaladni járok, ami segít kiengedni a gőzt és feltőlt energiával.
 • Jobb a közérzetem
 • Magasabb az energiaszintem
 • Hamarabb hozok meg döntéseket és hamarabb is véghez tudom vinni
 • A Testszerviz lehúzta a hangerőmet, kihozta belőlem a „suttogó anyát”! Sokkal több türelmem van a gyerekekhez, nem kiabálok annyit velük.
 • Kevésbbé vagyok ingerlékeny, már nem „kapom fel olyan hamar a vizet”.
 • A Testszerviz visszaadta a kávé igazi élvezetét számomra! Már az íze miatt iszom a kávét, azért mert szeretem és nem azért, hogy életben tartson.
 • Javult a fizikai állóképességem is: ha egy dombra fel kell menjek, már afelénél nem köpöm ki a tüdőmet, hanem semmi megerőltetés nélkül fel tudok sétálni.
 • Egészségesebben étkezünk, süteményeket is egészséges, tápláló hozzávalókból sütök
 • Már nem kívánom az édességet, nem érzek késztetést a nassolásra

Összességében NAGYON JÓL ÉRZEM MAGAM A BŐRÖMBEN!

Már szállóige lett a családban, ha valami pozitív változás történik, csak egymásra nézünk a férjemmel és ennyit mondunk: „ÉLETMÓDVÁLTÁS!”, mert tényleg nagyon sok mindent köszönhetünk az életmódváltásnak.

Szeretem csinálni a programot, minden étel elkészítését „énidőként” élem meg, addigis magamra figyelek, mert mint tudjuk egy családanyának ez elég nehéz dolog, hogy a gyerekek, a család mellett tudjon szakítani időt saját magára is. De megtanultam, hogy ARRA VAN IDŐNK, AMIRE AKARJUK, HOGY LEGYEN!!!

Köszönöm a Testszerviznek és a Konzultánsomnak, hogy mellettem voltak és segítettek elindulni az életmódváltás rögös útján. A támogatásukkal és a biztatásukkal hozzájárultak ahhoz, hogy már egyedül is tudom „járni” ezt az utat és a sok pozitív megtapasztalásnak/hatásnak köszönhetően nem is akarok letérni erről az útról.

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, jól működő, számodra is ideális testet?

Végre jó közérzetet?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem