Péter, a Testszerviz alapítója

Péter, a Testszerviz alapítója

TUDD MEG, HOGY MIÉRT ALAPÍTOTTA MEG A TESTSZERVIZ PROGRAMOT!

 

Milyen eredményeket ért el, maga az alapítónk? Érdemes elolvasni!

Péter: "48 éves vagyok és az elmúlt pár évben ezt nem csak a számok, hanem a fizikai állapotom is tudatta velem. Mindig jelentős túlsúlyom volt, de ez nem nagyon zavart éveken át. Aztán 3 éve azt vettem észre, hogy nehezemre esik felmenni a 3. emeletre, gondolkodom, ha a busz után futnom kell pár métert, az étkezések után legszívesebben lefeküdnék aludni, estére jelentősen elfáradok, emésztési problémáim lettek, az ízületeim berozsdásodtak.Egyre többet kellett foglalkoznom ezekkel a dolgokkal és egyre több korlátot jelentettek az életemben.

Azt láttam, hogy az idő múlásával ez egyre csak romlik. Belegondoltam mi lesz majd 10-20-30 év múlva. Hát szörnyű képek jöttek elő.

Ekkor kezdtem életmód váltásba, ami elvezetett később a Testszerviz technológia elindításához.

Az eredményeim 7 hónap alatt lefogytam 32 kilót és most már több, mint három éve tartom a 72 kilót. Úgy, hogy nem kell spártai életmódot folytatnom, bármit megehetek és a szervezetem képes kiválogatni mi a jó neki és mi nem. Azt kezdtem el kívánni, ami számomra megfelelő.

Napi 6 óra alvás elegendő, jól alszom, pihenten kelek és egész nap energikus vagyok. Az evéstől nem elfáradok, hanem energiával töltődöm fel. Újra erős lettem, 5 kilométer lefutása nem okoz gondot és erre nem kellett hónapokig edzenem. Bírom a fizikai megterhelést, szívesen sportolok. A mozgás igazi örömöt jelent. Úgy érzem, hogy a testem 25 éve volt ilyen klassz formában, amikor aktívan sportoltam.

Ami az egészben a legjobb, hogy ez az állapot állandósult és nem jönnek vissza a kilók, nem jönnek vissza a korábbi problémák. Sőt napról napra egyre jobb állapotban vagyok."

Javaslom mindenkinek!

Burget Péter

 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem