Péter

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!


 

"Péter vagyok,50 éves,zenész,a feleségem után 2 héttel vettem rá magam a testszerviz programon való részvételre. Volt egy kis súlyfeleslegem, meg több apró egészségügyi problémám.

Talán a Réka kedvességének köszönhető, hogy belefogtam, És persze, tetszett az,hogy nincs éhezés.

Sikerült 8 kg-ot lefogyjak 3 hónap alatt, és csak azért nem 10-et,amit eltervezem,mert volt egy pár kirándulás,ahol megint a régi életmód szerint kellett enni,és az visszahúzott.

Felsorolom találomra, hogy még mi változott meg az új étrendemtől, talán nem minden neki köszönhető, De a jó közérzet, energia, más életfelfogás, optimizmus stb. Minden miatt meg ezek együttes kölcsönhatása miatt többnyire csak oda vezethetőek vissza.

Csökkent a hátfájásom,félévente jártam fizióra,most nincs rá szükségem, Vissza húzódott a 30 éve tartó bőrgombám,a pattanásaim visszahúzódtak, ritkábban kell menjek kozmetikushoz.

A vérnyomásom lecsökkent,el kellett hagyjam a 20 éve szedett tablettát, A vércukor és koleszterolszintem is normálisra stabilizálódott.

A sok zöldség miatt az immunrendszer is annyira megerősödött, hogy az ilyenkor szokott vitaminkiegészitők is szinte fölöslegessé váltak.

A 25 éve tartó krónikus hasmenésem is elmúlt,szinte kell vigyázzak,hogy ne menjen át székrekedésbe.

A látásom is javult, Sok murkot ettem,a szem alatti zsírpárnácskáim is eltűntek.

Nem volt mindig könnyű, néha nem esett jól az almaecet, néha inkább aludtam volna a biciklizés helyett, de például a délutáni alvások is elmaradtak, hisz tele vagyok energiával, nem tudnék délután már aludni, pedig nem kávézom egyáltalán.

Alkoholos italokat sem iszom, s nem dohányzom,mert tudom hogy ezek nem tesznek jót a szervezetemnek.

Hasonlóan az eltett, tartósítószeres, permetezett élelmiszereket is kerülöm,meg azokat, amik nem megengedettek.

Az alvás fontosságára is rájöttem, Fontos a megfelelő matrac, az időben való lefekvés,stb.

A mozgásról se szabad megfeledkezni, fontos a mindennapi minimum,tiszta levegőn,még a talpbetét se mindegy milyen,nem beszélve a cipő pontos méretéről.

Az időpont se mindegy, mikor mit eszünk, mit mivel társítunk, a rostok bevitele,a mindennapi turmix,a megfelelő folyadékmennyiség bevitele.

Egyszóval az ember testi helyrehozatala lelkileg is befolyásolja őt,és egy ép testben ép lélekkel aztán minden jóra fordulhat az ember életében,más lesz a teherbírás,optimistább lesz és körülötte minden megváltozik,jóra fordul,a többiek is észre fogják venni hogy valami ennek az embernek az életében megváltozott."

B.P.

 

"A Testszerviz programot különböző egészségügyi problémákért kezdtem el, észrevettem, hogy bizonyos élelmiszereket nem tudok megenni. Tudjuk, hogy napjainkban a legtöbb élelmiszert, főleg a húsiparban színezékekkel és az egészségre káros adalékanyagokkal tartósítják. A mindennapi étkezésem egészségtelen és minőségtelen volt. Szerettem volna változtatni, ezért szükségem volt segítségre, hogy megértsem, mit nem teszek helyesen. Suba Réka egy nagyon kedves, megértő és segítőkész ember, aki végig kísért a programon, megtanított, hogy mire kell figyelni, hogy mi miért történik, mit nem szabad megennem. Ma már sokkal jobban érzem magam, több az energiám és a közérzetem is nagyon jó! A Testszerviz program olyan tudást adott, amit egész életemben használni fogok. Kedves Réka, szívből köszönöm a szakszerű segítséget és a sok jó tanácsot, amit tőled kaptam. Nagyon elkötelezetten szeretnék tudatosan táplálkozni és egészségesen élni! 

Köszönöm szépen!"

B.J.

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, jól működő, számodra is ideális testet?

Végre jó közérzetet?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

 

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás