R.Melinda ;-)

R.Melinda ;-)

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!


 

Kedves Testszerviz csapat, kedves Izabella!

Összegzést „kell” írnom az elmúlt három hónapról.
Három hónap: -9 kg.
Amikor október elején elkezdtem az életmód váltást nem gondoltam volna, hogy ez így sikerül.
Elsősorban azért nem, mert a zöldturmixtól hányingerem volt és szó szerint miközben ettem potyogtak a könnyeim, annyira nem ízlett. Aztán beszéltem gyorsan Izabellával, hogy ez Nekem biztosan nem fog működni, ő pedig rögtön számos példát küldött, hogy miként tegyem ízletesebbé.
Azt tudni kell, hogy az Én eddigi zöldség fogyasztásom a paradicsommal kezdődött és a fejes salátánál már véget is ért. Ehhez képest ma már kilószámra eszem a friss zöldséget, lassan ötven éves leszek, de biztosan nem ettem egész életem során ennyi zöldséget, mint amennyit ezalatt a három hónap alatt.
A turmixot NAGYON szeretem, ha véletlenül nincs egy nap, akkor már hiányzik.
A másik hatalmas előny, hogy nem fáj a hasam, elmúlt a refluxom, nyugodtabban alszom, a gyakori fejfájás szinte megszűnt, a közérzetem nagyon jó. Azokat a tüneteket, melyek nap, mint nap megkeserítették az életemet egyáltalán nem tapasztalom.
Nehézséget a turmixon túl, még a konyha átreformálása, vásárlási szokás megváltoztatása okozott.
Amikor bementem egy üzletbe a rutinos vásárlás helyett, azt sem tudtam merre induljak, mit vegyek.
Aztán az is fura volt, hogy Nekem kell elkészítenem esténként a másnapi menüt, a reggelitől a vacsoráig. Előtte egyszerűbb volt rendelni egy ebédet vagy akár reggelire venni egy kiflit vagy zsemlét. Aztán erre a problémára is nagyon sok jó ajánlást, praktikát kaptam Izabellától, ma már
ezen sem kell stresszelnem. A vízfogyasztásom szinte nulla volt, most már két liter almaecetes- citromleves vizet megiszom naponta mindenféle nehézség nélkül. Annyira megszoktam az ízét, hogyha sima ásványvizet iszom, akkor az már nem ízlik.
Ezek a főbb dolgok amikben változtam, változtattam. Persze sok kis apró dolog is van, ami egyáltalán nem apró csak annak tűnik. Például eszembe nem jut krumplit, rizst enni köretként, sőt már a családomnak sem, vagy ha reggel a férjem nem kap turmixot megsértődik és sorolhatnám.
Köszönöm MINDENKINEK a segítséget, támogatást, azt, hogy megmutatták Nekem ezt az utat, melyen továbbra is menni szeretnék elsősorban azért, hogy egészséges legyek. Még szeretnék 5-6 kilót fogyni és utána az elért súlyt megtartani. Néha már a mozgásra is rászánom magam, sétálgatok, később, ha már jobb idő lesz biciklizni is fogok……………..
Meg egyszer köszönöm, főként Neked Izabella!!! További sok sikert, jó egészséget kívánok az egész CSAPATNAK!

Üdvözlettel: Roszkopf Melinda

MELINDA


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Melinda is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem