Salamon Ibolya

Salamon Ibolya
Sok gondolat kavarog a fejemben! Hála, köszönet, elégedettség, boldogság.....büszkeség, jó közérzet, légiesség, önbizalom....ezeket mind- mind a Testszervíznek köszönhetem!

Már jó pár éve tudatosan figyelek az egészségemre, arra, hogy mit eszem, mennyit mozgok stb. Egy idő után viszont -a sok különböző külső inger hatására- kezdtem elveszni az információk sokaságában, úgy éreztem, hogy már nem tudok önerőből ezen az úton maradni. A sors mintha érezte volna, hogy a segítségemre kell sietnie, mint egy isteni sugallat jött a Bogi neve. Egy biorezonancia vizsgálattal vette kezdetét az életem körüli változás. A nevéről már ismertem a Testszervíz programot, úgyhogy nem volt kérdés, hogy belevágok! A Testszervíz által tanultam meg, hogy hogyan működik a testem, hogy mi az, amivel a legjobbat adhatom meg neki. Megismertem és megtanultam elfogadni minden adottságomat, mivel a program alatt sikerült kihoznom belőle a legjobbat. Nem a fogyás volt a célom, de e téren is látványos a változás, amit én is látok a tükörbe nézve!

Amit a leginkább kiemelnék a programmal kapcsolatban, hogy a három hónap alatt egyszer sem éreztem azt, hogy ,,a tutit” tanítja a Testszervíz. Az eddigi tanulásaim során erre nem volt még példa. A többi életmódváltó közösséggel ellentétben itt nem egy listát kap a kliens az étrendből kitiltandó élelmiszerekről, hanem sokkal inkább egy útmutatást, tudást, magyarázatokat, hogy mit is jelent igazából a helyes és egészséges táplálkozás.

Egy nagy kaland volt minden nap odafigyelni és lejegyezni, hogy mit eszem és iszom, a konzultációkra pedig élmény volt bejárni, Bogival minden egyes alkalom izgalmas és érdekes volt! Minden találkozásunk alkalmával egyre többet tanultam és egyre inkább éreztem, hogy jó úton haladok.

Köszönöm a Testszervíznek, hogy sikerült egymásra találnunk! A legnagyobb hálával tartozom Boginak, hogy végig segített ezen az úton és hogy ennyire szerettem hozzá járni!!! Az egész élethez és az egészségemhez való viszonyom megváltozott, a legjobb irányba fordult, amit ezentúl nem fogok elengedni és kihagyni a mindennapjaimból!

Mivel nekem sem a fogyásban kellett a segítség, ezért ezt a programot most azoknak az embereknek ajánlom tiszta szívből, akiknek fontos az egészségük, hogy betegségektől mentesen tudják élni a mindennapjaikat. Az egészség nem arról szól, hogy amikor betegek vagyunk beveszünk gyorsan egy rakás vitamint és attól leszünk jobban! Higgyetek a megelőzésben és lépjetek időben, mert megéri! Őszintén mondom, soha nem éreztem ilyen jól, tisztán és életerősen magam, mint a Testszervíz óta!

Nagyon köszönöm!!! - Salamon Ibolya

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem