Sz. Orsi

Sz. Orsi

"Az én kis történetem ott kezdődött, hogy legelső alkalommal, amikor Réka hivatalosan is Testszerviz konzultáns lett, nagyon felhívta a figyelmemet és érdeklődtem, hogy ez micsoda, hiszen nagyon jól hangzik! Aztán később Lóri megismertette velem a Testszerviz programot és sok kis egyéb dolgot, és úgy döntöttem, hogy én is kipróbálom. Sokan úgy tartották, hogy én fiatal vagyok, nekem nincs szükségem erre, de azért kíváncsi voltam.

Aztán Csillával elkezdtük a programot.

Az elején tartottam attól, hogy mi lesz, ha éhezni fogok, ha nem sikerül betartani mindent. De kellemesen csalódtam. Mindenre van megoldás, csak hozzáállás kérdése. Nekem személy szerint nagyon jól telt minden egyes beszélgetés és igazán felhívta a figyelmemet. Mindenre kaptam magyarázatot! Minél jobban kezdtem megérteni a szervezetem működését, annál jobban fel tudtam figyelni az apró részletekre. Így pedig már teljesen egyszerű volt a program és nagyon örültem ennek! Lassan-lassan néhány eredmény is feltűnt, amire az elején nem is figyeltem fel! Ezek pedig még nagyobb önbizalmat adtak és tudtam, hogy mégis csak valamit jól csinálok. A legfontosabb ezek közül az emésztésem szabályozódása, helyreállása. Régebben erre nem fektettem nagy hangsúlyt, de most a Testszerviz programnak köszönhetően ez megoldódott. Továbbá nem zsibbad a kezem, ami éjszakánként nagyon zavarta a pihenésem.

Sokkal több az energiám, így nem vagyok fáradékony. Tudom, hogy ez fiatal korban még nem kellene probléma legyen, de nagyon sok olyan fiatallal találkozok, akik a fáradtságot tapasztalják nap mint nap. Azt még tudni lehet rólam, hogy édességkedvelő vagyok, nagyon szeretem a finomságokat, ínyencségeket. A program közben volt olyan alkalom, hogy kínáltak sütivel, de visszautasítottam, mert valósággal nem kívántam. Hát régebb ilyen nem volt! Ma már tudok határt szabni!

 Amit még észrevettem, hogy sokkal egészségesebb a hajam és gyorsabban nő. Ennek nagyon örülök, mert minden lánynak és nőnek fontos a kinézete.

Mindezt a Testszerviz programnak és kiváló konzultánsomnak köszönhetem. Örülök, hogy ilyen rövid időn belül ennyi mindent el tudtam érni, és merem állítani, hogy a történetem még folytatódik! Köszönöm Csilla a törődést!"

 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

 

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

 

 

 

MERT IRIGYEID LESZNEK!

 

 

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás
Igen Nem
Igen Nem